Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Πρόστιμα σε Φοίνικα, Ηρακλή!


Πρόστιμα σε Φοίνικα, Ηρακλή

Με πρόστιμα τιμωρήθηκαν από τον αθλητικό δικαστή της ΕΣΑΠ οι Φοίνικας Σύρου και Ηρακλής.

Οι «πειρατές» τιμωρήθηκαν με 400 ευρώ για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο «Δημήτρης Βικέλας» και ο «γηραιός» με 500 ευρώ για τα τεκταινόμενα στην αναμέτρηση με τον Άρη στο Κατσάνειο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

O πρόεδρος του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου της ΕΣΑΠ, Πέτρος Καραγκουνίδης, εξέδωσε τις ακόλουθες αποφάσεις:

1.Εγκαλούμενο ΤΑΑ: Α.Ο.Φοίνικας Σύρου
Δικάζοντας, βάσει σχετικών εγγράφων (φύλλο αγώνα και έκθεση κομισάριου του αγώνα A.O.Φοίνικας Σύρου - ΠΑΟΚ στις 6 Δεκεμβρίου 2015 και λαμβάνοντας υπόψη τους ισχυρισμούς του ΤΑΑ Α.Ο.Φοίνικα Σύρου που προβλήθηκαν εγγράφως και δη μέσω απολογητικού υπομνήματος, επιβάλλει στο εγκαλούμενο ΤΑΑ χρηματικό πρόστιμο τετρακοσίων ευρώ για παράβαση των αρ. 1, 17 § 1, 2Α περ. β του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού της ΕΣΑΠ.

2.Εγκαλούμενο ΤΑΑ: Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015
Δικάζοντας, βάσει σχετικών εγγράφων (φύλλο αγώνα, έκθεση αστυνομίας και έκθεση κομισάριου του αγώνα Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 - Άρης στις της 5 Δεκεμβρίου 2015 και λαμβάνοντας υπόψη τους ισχυρισμούς του ΤΑΑ Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 που προβλήθηκαν εγγράφως και δη μέσω απολογητικού υπομνήματος, επιβάλλει στο εγκαλούμενο ΤΑΑ: α) Την πειθαρχική ποινή της εγγράφου σύστασης για παράβαση του αρ. 17 § 1 και 2Α περ α και 26 του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού της ΕΣΑΠ (έργω εξύβριση αθλητή) και β) Χρηματικό πρόστιμο πεντακοσίων ευρώ για παράβαση των αρ. 19, 22, 23α (ρίψη αντικειμένου στον αγωνιστικό χώρο) του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού της ΕΣΑΠ, σε συνδυασμό με το αρ. 18 § 3 του Πειθαρχικού Κανονισμού της ΕΟΠΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: