Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

ΠΑΟΚ: «Ακολούθησε την… ελληνική πατέντα ο Αρετόπουλος»


ΠΑΟΚ: «Ακολούθησε την… ελληνική πατέντα ο Αρετόπουλος»

Με επίσημο τρόπο εξέφρασε τα παράπονά του για το γκολ του Μπερμπάτοφ που δεν μέτρησε στο 93' ο ΠΑΟΚ. «Ο Αρετόπουλος έκλεισε το δρόμο της ομάδας προς το τρίποντο», αναφέρεται στην περιγραφή του ματς.

Ο ΠΑΟΚ «φωνάζει» για την φάση στο 93' όπου αν και ο Μπερμπάτοφ σκόραρε, εντούτοις το γκολ δεν μέτρησε καθώς ο διαιτητής Αρετόπουλος «χρέωσε» τον Βούλγαρο με επιθετικό φάουλ πάνω στον Τριποτσέρη, με το 0-0 στη Λιβαδειά να μην αλλάζει.

Στον Δικέφαλο του βορρά έχουν παράπονα για την εν λόγω απόφαση -αν και το ριπλέι δικαιώνει τον ρέφερι- και αυτά εκφράστηκαν στην περιγραφή του ματς στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ με... αιχμές εν γένει για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Εκεί, χαρακτηριστικά αναφέρεται πως: «Ο ΠΑΟΚ δεν βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα ή ακόμα κι όταν το έκανε είδε τον διαιτητή να του κλείνει το δρόμο προς το τρίποντο κι έμεινε στην ισοπαλία στη Λιβαδειά» και συνεχίζεται στο κείμενο: «Στο 93? ο Μπέρμπατοφ με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο Αρετόπουλος ακολουθώντας την ελληνική πατέντα «ό,τι μοιάζει με φάουλ το σφυρίζουμε και μετά ψάχνουμε στο ριπλέι να βρούμε αν υπάρχει επαφή», το ακύρωσε ως γκολ. Στην πραγματικότητα ο Μπερμπάτοφ δεν παρεμποδίζει, ούτε κρατά χαμηλά τον Τριποτσέρη. Λεπτομέρειες…».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: