Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Περιζήτητος ο Σαλπιγγίδης!


Περιζήτητος ο Σαλπιγγίδης

Αρκετές «κρούσεις» από ομάδες εντός και εκτός συνόρων έχει δεχθεί ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης ενόψει Ιανουαρίου και μοιάζει αρκετά πιθανό να επιστρέψει στη δράση.

Έτοιμος να επιστρέψει στο προσκήνιο φαίνεται πως είναι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι.

Ο 34χρονος επιθετικός έχει αρκετές προτάσεις από συλλόγους του εσωτερικού, αλλά και του εξωτερικού όπως αναφέρεται στο «Goal». Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής δέχθηκε έντονο πρέσινγκ όταν αποδεσμεύτηκε από τον «Δικέφαλο του Βορρά» από συλλόγους της Κύπρου (Ομόνοια, Απόλλων Λεμεσού), αλλά απάντησε αρνητικά. Μάλιστα, συνεχίζει να έχει μεγάλη πέραση στη Μεγαλόνησο.

Ο ίδιος αθλείται καθημερινά, προσπαθώντας να κρατηθεί σε καλή κατάσταση (και τα καταφέρνει καλά σύμφωνα με όσους τον έχουν δει) ώστε να είναι σε θέση να αγωνιστεί άμεσα εφόσον βρει ομάδα τον Ιανουάριο.

Στην τελευταία του σεζόν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ έκανε 22 εμφανίσεις στη Super League, τις οποίες συνδύασε με τρία γκολ, οκτώ στο Europa League και μια στο Κύπελλο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: