Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Τον θέλουν, αλλά δεν πάει πουθενά ο Πογέτ!!


Τον θέλουν, αλλά δεν πάει πουθενά ο Πογέτ

Σουόνσι κι άλλες ομάδες έχουν στο στόχαστρο τον Γκουστάβο Πογέτ, ωστόσο ο Ουρουγουανός τεχνικός δεν φεύγει από την ΑΕΚ τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι. Έρχεται… rotation με Λάρισα.

Ο Γκουστάβο Πογέτ μπορεί να έχει φύγει από την Αγγλία, αλλά… εκείνη δεν τον ξέχασε. Τόσο η Σουόνσι, όσο και άλλες ομάδες έχουν εξετάσει την περίπτωση πρόσληψής του, χωρίς όμως να κάνουν κάποια κίνηση, δείγμα της καλής δουλειάς που είχε κάνει στο Νησί.

Πάντως δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του Ουρουγουανού προπονητή μεσούσης της περιόδου. Ο «Γκας» δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι, είναι απόλυτα ικανοποιημένος στην ΑΕΚ κι έχει αρχίσει ένα έργο που δεν θέλει να αφήσει στη μέση. Μάλιστα έχει γίνει σαφές πως δεν υπάρχει καν ρήτρα αποδέσμευσής του και πως η συνεργασία ως τον Ιούνιο είναι «κλειστή». Από εκεί και πέρα, όλα είναι ανοιχτά και θα εξαρτηθούν από την επιθυμία των δύο πλευρών. Η ουσία είναι πως ο Πογέτ μέχρι τώρα έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και υπάρχει ικανοποίηση για τη δουλειά του, ωστόσο τα αποτελέσματα θα κρίνουν τα πάντα.

Rotation στο Κύπελλο

Η κανονική διεξαγωγή των αγώνων Κυπέλλου είναι το σενάριο που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες και στην ΑΕΚ προετοιμάζονται για τον αγώνα της Πέμπτης στη Λάρισα (19:30). Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν υπολογίζει στο ματς αυτό σίγουρα τον τραυματία Μάνταλο, τον τιμωρημένο Άρθο, ενώ είναι πιθανό ακόμη κι αν δεν έχει καμία ενόχληση στον αστράγαλο να αφήσει εκτός του Γιόχανσον. Στην ενδεκάδα της «Ένωσης» επίκειται rotation με τον Ανέστη να αντικαθιστά τον ασθενή χθες Μπαρόχα στη θέση του γκολκίπερ κι άλλες αλλαγές εν όψει (Μπακάκης, Τζανετόπουλος, Λαμπρόπουλος, Σοϊλέδης, Κορδέρο, Πλατέλλας, Βάργκας, Κρισάντους, Μπουονανότε).
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: