Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Μάντζιος: «Πήγαμε καλά στην τακτική»


Μάντζιος: «Πήγαμε καλά στην τακτική»

Στη σωστή τακτική των παικτών του Λεβαδειακού απέναντι στον ΠΑΟΚ απέδωσε σε μεγάλο βαθμό την ισοπαλία ανάμεσα στις δυο ομάδες ο Άκης Μάντζιος.

Ο τεχνικός των «πράσινων» της Βοιωτίας τόνισε πως έκαναν καλό παιχνίδι κόντρα σε ένα μεγάλο αντίπαλο, τον οποίο δεν άφησαν να κάνει τελική και έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του. Περιμένει μεταγραφές τον Γενάρη για να ενισχυθεί η προσπάθεια που έχει γίνει μέχρι στιγμής και πως του είπαν πως ήταν φάουλ το γκολ του Μπερμπάτοφ.

Αναλυτικά: «Νομίζω ότι έγινε ένα καλό παιχνίδι απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Σε θέματα τακτικής, τα πήγαμε καλά. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια και το πάθος των παικτών μου. Αν εξαιρέσουμε την κεφαλιά του Αθανασιάδη στις αρχές του δεύτερου μέρους, δεν είχε άλλη τελική ο ΠΑΟΚ.

Ο πόντος και, ειδικά, απέναντι στον ΠΑΟΚ είναι σημαντικός, αλλά κρατώ κυρίως την καλή αντίδραση της ομάδας. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια και θέλουμε να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς. Θέλω να ευχαριστήσω και τον κόσμο για τη συμπαράσταση.

Ήταν μια δύσκολη περίοδος για εμάς, αλλά στον πρώτο γύρο παρουσιάσαμε μια καλή εικόνα, κυρίως γιατί οι παίκτες μου δούλεψαν. Εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τη βοηθήσουμε. Ναι, υπάρχουν κάποια κενά, αλλά περιμένω από κάποιους παίκτες ακόμη περισσότερα. Υπάρχει μεταγραφικός σχεδιασμός και θα το δούμε με το τέλος και του αγώνα που ακολουθεί.

Δεν την είδα εγώ τη φάση με τον Μπερμπάτοφ, αλλά ο Τριποτσέρης μου είπε ότι ο Μπερμπάτοφ τον πάτησε, όπως μου είπαν στα αποδυτήρια ότι έκανε χέρι ο Μαλεζάς στο 30’».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: