Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

«Βόμβες» Τζόρτζεβιτς: «Όποιος θέλει, να φύγει»!


«Βόμβες» Τζόρτζεβιτς: «Όποιος θέλει, να φύγει»!

Σκληρή γλώσσα και μηνύματα από τον Σάσα Τζόρτζεβιτς προς ορισμένους παίκτες του Παναθηναϊκού. «Η πόρτα είναι ανοικτή για όποιον δεν θέλει. Μην σας προκαλέσει έκπληξη ό,τι συμβεί», είπε μεταξύ άλλων!

Άστραψε και βρόντηξε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μετά την κακή εμφάνιση του Παναθηναϊκού και τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, την οποία δεν την άξιζε η ομάδα του, όπως παραδέχθηκε!

Ο Σάλε εξέφρασε ανοικτά δυσαρέσκεια για τη συμπεριφορά ορισμένων παικτών του (τους οποίους δεν κατονόμασε) και ουσιαστικά… τους άνοιξε την πόρτα «να φύγουν, αν δεν θέλουν να είναι εδώ»!

Ο Σέρβος κόουτς ήταν πυρ και μανία στη συνέντευξη Τύπου και μάλιστα προανήγγειλε εξελίξεις, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μην ξαφνιαστείτε αν συμβούν κάποια πράγματα στην ομάδα»!


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάλε

«Ευχαριστώ τον αντίπαλο προπονητή για τα συγχαρητήρια αλλά θεωρώ ότι δεν αξίζαμε αυτή τη νίκη, ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλύτερα από εμάς, την άξιζε και όταν ξέφυγε με δέκα πόντους, δεν μας βγήκαν οι αλλαγές γιατί κάποιοι χάσανε την αυτοπεποίθησή τους. Το παιχνίδι λέγεται μπάσκετ για να βάζεις την μπάλα στο καλάθι. Χάσαμε πολλές βολές όπως και σε άλλα παιχνίδια όπως με την Ζιελόνα Γκόρα, κάποιοι θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους, να ανεβάσουμε ρυθμούς στην προπόνηση».

Είναι ένα περίεργο παιχνίδι για εμάς, κάναμε μόνο 12 ασίστ, άφησαν τα ελεύθερα σουτ μας, αλλά ήμασταν άστοχοι. Είναι μάλλον η ομάδα με την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα, οι περισσότερες ομάδες δυσκολεύονται απέναντί τους. Και δεν επιτρέπουν αιφνιδιασμούς. Είχαμε 1/7 λέι απ κάτι που είναι ανεπίτρεπτο ειδικά στην έδρα μας. Μου άρεσε ότι παλέψαμε το παιχνίδι μέχρι τέλους και κατορθώσαμε να κερδίσουμε, έχοντας πίστη στη νίκη, ο ΠΑΟΚ έχασε κρίσιμες βολές και πιστεύω ότι δεν αξίζαμε τη νίκη όμως».

«Θέλω να στείλω ένα μήνυμα, άσχετο με το σημερινό παιχνίδι. Όσοι παίκτες δεν θέλουν να παίζουν, να φύγουν, η πόρτα είναι ανοικτή. Παίκτες που τους παίρνουν τηλέφωνο οι μάνατζερ τους, επειδή δεν παίζουν καλά, πριν από παιχνίδια δεν είναι ευπρόσδεκτοι στην ομάδα. Είναι προσωπική ευθύνη του κάθε παίκτη να παίζει σε κάθε αγώνα, καλά και να τα δίνει όλα. Πρέπει να καταλάβουν όσοι φορούν τη φανέλα του Παναθηναϊκού, τι σημαίνει να παίζεις για μια μεγάλη ομάδα. Αυτοί που δεν το καταλαβαίνουν δεν έχουν θέση εδώ. Σε ότι αφορά εμένα και την δική μου ομάδα, εγωισμός δεν υπάρχει. Πάνω απ’ όλους η ομάδα. Μην ξαφνιαστείτε αν δείτε να συμβούν κάποια πράγματα στην ομάδα από δω και πέρα».

«Προφανώς η δουλειά του προπονητή είναι να βοηθάει τους παίκτες και φυσικά να ανταποκρίνονται. Το γήπεδο μπάσκετ δεν λέει ποτέ ψέματα. Παίζεις σε μία μεγάλη ομάδα και όχι για να σκέφτεσαι το προσωπικό σου συμφέρον. Τεράστιο παράδειγμα ο Διαμαντίδης για τον τρόπο που παίζει τα τελευταία χρόνια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: