Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Στηρίζει απόλυτα Μινιολέ ο Κλοπ!!


Στηρίζει απόλυτα Μινιολέ ο Κλοπ

Ο Γιούργκεν Κλοπ πήρε όλη την ευθύνη για το λάθος του Μινιολέ που οδήγησε στο πρώτο γκολ της Γουέστ Μπρόμγουιτς ενώ έχουν ήδη αρχίσει οι συζητήσεις για την επέκταση της παραμονής του στην Λίβερπουλ.

«Αν κάποιος σου πει ότι είναι δικό σου λάθος, να απαντήσεις ότι αυτό δεν είναι αλήθεια. Είναι δικό μου το λάθος. Εγώ θέλω τον τερματοφύλακα να βοηθά και να βγαίνει, να προσπαθεί για όλα». Αυτά ήταν τα λόγια του Γιούργκεν Κλοπ στον Σιμόν Μινιολέ κατά την διάρκεια του ημιχρόνου στο παιχνίδι της Λίβερπουλ με την Γουέστ Μπρόμγουιτς.

Ο τεχνικός των «Κόκκινων» κάλυψε απόλυτα την γκέλα του Βέλγου τερματοφύλακα και πήρε πάνω του όλη την ευθύνη: «Είχε 20 παίκτες γύρω του, δεν κατάφερε να μπλοκάρει την μπάλα στην φάση του γκολ, αλλά προσπάθησε και αυτό για μένα είναι σημαντικό. Στην Αγγλία είναι δύσκολο γιατί κανείς δεν στηρίζει τους τερματοφύλακες. Πρέπει να βελτιωθούμε, θα δουλέψουμε περισσότερο σε αυτές τις φάσεις αλλά δεν έχω τίποτα αρνητικό να πω για τον Σιμόν».

Η στήριξη στον Μινιολέ θα φανεί και στην πράξη καθώς έχουν ξεκινήσει ήδη οι επαφές για την ανανέωση (και βελτίωση των όρων) του συμβολαίου του, οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν ακόμα και πριν το τέλος του έτους. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: