Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Ντάνστον: «Έξτρα κίνητρο με ΚΑΟΔ επειδή μας κέρδισαν»

Κίνητρο σε ένα θεωρητικά αδιάφορο ματς προσφέρει στους παίκτες του Ολυμπιακού η ήττα στη Δράμα από τον ΚΑΟΔ εν όψει του αγώνα της Δευτέρας στο ΣΕΦ, όπως δήλωσε ο Μπράιαντ Ντάνστον.

Ντάνστον: «Έξτρα κίνητρο με ΚΑΟΔ επειδή μας κέρδισαν»
Θεωρητικά ο Ολυμπιακός πρέπει να σκέφτεται ήδη τον «εμφύλιο» του Top 16 με τον Παναθηναϊκό ή ακόμη περισσότερο τα play offs της Ευρωλίγκας. Όμως ο Μπράιαντ Ντάνστον τόνισε πως στο ματς της Δευτέρας στο ΣΕΦ με τον ΚΑΟΔ (19:15) το κίνητρο… περισσεύει μετά την ήττα στη Δράμα στον πρώτο γύρο.

«Το παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ δεν είναι στο πίσω μέρος του μυαλού μας, αλλά μόνο αυτό σκεφτόμαστε. Δεν ξεχνάμε πως ο ΚΑΟΔ είναι μια από τις δύο ομάδες που μας έχουν κερδίσει στο πρωτάθλημα. Αυτή ήταν μια ήττα που μας πόνεσε. Δεν θέλουμε κάποια εκδίκηση απέναντι τους, αλλά σίγουρα έχουμε ένα έξτρα κίνητρο», δήλωσε ο Αμερικανός σέντερ.

«Όπως σε όλα τα τελευταία παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος, πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το συγκεκριμένο ματς για να προετοιμαστούμε για τον αγώνα της Ευρωλίγκας που ακολουθεί. Και φυσικά ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό μπορεί για τους "ουδέτερους" να μην έχει ιδιαίτερη σημασία αλλά για εμάς έχει τεράστια και θα πρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι ψυχικά και σωματικά», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: