Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Παντελίδης: «Εγώ στέκομαι μόνο στα λάθη των παικτών μου»

Στα λάθη των παικτών του Λεβαδειακού αναφέρθηκε ο Σάββας Παντελίδης μετά την ήττα τον Παναθηναϊκό, ενώ δεν θέλησε να σχολιάσει τη διαιτησία της αναμέτρησης.

Παντελίδης: «Εγώ στέκομαι μόνο στα λάθη των παικτών μου»
Απογοητευμένος από την ήττα και την εμφάνιση του Λεβαδειακού στη Λεωφόρο εμφανλίστηκε ο Σάββας Παντελίδης. Ο τεχνικός των Βοιωτών, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, δεν θέλησε να σταθεί στη διαιτησία της αναμέτρησης αλλά αναφέρθηκε στα λάθη των παικτών του απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά:

«Χάσαμε ένα παιχνίδι από έναν αντίπαλο που στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ήταν πολύ ήρεμος είχε καλύτερη κυκλοφορία του αγώνα και έκανε φάσεις. Μάλιστα το σκορ του πρώτου μέρους θα μπορούσα να πω ότι τον αδικεί καθώς εμείς με μια τελική βάλαμε ένα γκολ. Καθοριστικό νομίζω στην διάρκεια του παιχνιδιού είναι η αναγκαστική αλλαγή του Γεωργίου αλλά και η ευκαιρία του Μάντζιου. Εκεί αν βρισκόμασταν μπροστά στο σκορ ίσως μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω από το παιχνίδι.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου και για τα καλά τους και τα λάθη τους. Είναι αρχή μου να μην μιλάω για την διαιτησία και είναι και αρχή της διοίκησης. Στο σημερινό παιχνίδι θα δείτε αρκετά λάθη αλλά εγώ θα σταθώ στα λάθη των παικτών μου. Καλό θα είναι να μην μιλάμε για την διαιτησία και όταν αδικούμαστε αλλά και όταν ευνοείται η ομάδα μας».


Θα παραμείνετε στον πάγκο και την επόμενη σεζόν;


«Να τελειώσουμε το πρωτάθλημα με το επόμενο παιχνίδι και θα δούμε. Υπάρχει μια καλή διάθεση αλλά ακόμα δεν έχουμε κάνει κάτι ουσιαστικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: