Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Τόρες για… όλες τις ώρες!!

Και στα εύκολα και στα δύσκολα ο Ισπανός καθαρίζει! Ένα ακόμα γκολ του Τόρες έδωσε μεγάλη νίκη στον Πλατανιά επί του Παναιτωλικού (1-0) και έκανε αρκετό ένα Χ στην τελευταία αγωνιστική για να σωθεί.

Τόρες για… όλες τις ώρες!
Ένας Τόρες και ένα… «Χ» αρκεί! Ο Πλατανιάς έκανε ό,τι έπρεπε και επί του Παναιτωλικού και με το 2-0 κρατάει γερά στα χέρια του την παραμονή του στη Σούπερ Λίγκα.

Οι δύο ομάδες έμειναν αρκετά μακριά απ’ τον καλό τους εαυτό και σε ένα ματς με κακό ρυθμό και ελάχιστες ευκαιρίες, οι Χανιώτες κατάφεραν να αποδράσουν με τον Νταβίντ Τόρες να στέλνει τη μπάλα στα δίκτυα στο 72’.

Μετά το αγχωτικό τρίποντο ο Πλατανιάς θέλει μια ισοπαλία στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη ή σε περίπτωση ήττας να μην νικήσει η Ξάνθη τον Παναθηναϊκό στα Πηγάδια, για να πανηγυρίσει την παραμονή του στη Σούπερ Λίγκα

Το ματς:


Το άγχος του Πλατανιά ήταν αυτό που… κράτησε το ρυθμό στα πρώτα λεπτά του ματς, με τον Παναιτωλικό να μην αντιδράει. Δύο ευκαιρίες με κύριο εκφραστή τον Κατάι στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν οι μοναδικές που ξεχώρισαν, μέχρι τον τραυματισμό του Τέτε Αμπντούλ Αζίζ που άλλαξε τα πλάνα του Άγγελου Αναστασιάδη.

Από κει και πέρα, ο Παναιτωλικός ισορρόπησε το παιχνίδι και έφτασε με αξιώσεις μπροστά στην εστία του Γεωργαλλίδη με τον Γκάλο (στο 26’ και το 42΄),όμως δεν κατάφερε να κάνει κάτι παραπάνω με τις δύο ομάδες να οδηγούνται χωρίς σκορ στα αποδυτήρια.

Η νωθρότητα επικράτησε και στο πρώτο τέταρτο της επανάληψης. Οι δύο ομάδες κράτησαν χαμηλά το ρυθμό και με αρκετά λάθη στο κέντρο έμειναν αρκετά μακριά από τη… δημιουργία.

Όλα αυτά μέχρι το 70’, όταν οι δύο ομάδες… «ξέσπασαν» με φάσεις και το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Ο Παναιτωλικός ήταν ο πρώτος που απείλησε με τον Γοδόι, ο οποίος στο τετ α τετ δεν κατάφερε να νικήσει τον Γεωργαλλίδη.

Η απάντηση ήρθε αμέσως απ’ τον Πλατανιά. Τα πόδια των Κρητικών… λύθηκαν στο 72’ αρχικά με χαμένη ευκαιρία του Κάταϊ και στη συνέχεια με το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης που πέτυχε στο 72’ ο Νταβίντ Τόρες μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Δημήτρη.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Γεωργαλλίδης, Ινκούμ, Γιαχία, Φερνάντες, Δημήτρης, Καζναφέρης (46’ Ζαραδούκας), Αζίζ (11’ Γουνδουλάκης), Μενδρινός, Βλαχοδήμος (80’ Ντεντάκης), Κατάι, Τόρες
Στον πάγκο: Περιστερίδης, Σιαλμάς, Θέρα, Σούκιας

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Μπρακάλι, Μπακάκης (28’ Μπακάκης), Μπικέι, Γκάλο, Ανέν, (67’ Μελισσάς), Γοδόι, Κουτρομάνος, Σφακιανάκης, Κάλι, Μαρτίνες, Μπόγιοβιτς (69’ Τζούνιορ)
Στον πάγκο: Στεφανάκος, Παπουτσογιαννόπουλος, Πασάς, Πόι




Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: