Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Παλιές καλές στιγμές για τη Σεβίλλη!

Έτοιμη να διεκδικήσει την έξοδο ακόμα και στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ είναι η Σεβίλλη, μετά το 4-1 επί της Εσπανιόλ στην Ανδαλουσία για την 32η αγωνιστική της Primera Division.

Παλιές καλές στιγμές για τη Σεβίλλη
Η Σεβίλλη σάρωσε 4-1 την Εσπανιόλ στο «Σάντσεθ Πιθχουάν», στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Primera Division και παρέμεινε σταθερά στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, που οδηγεί στο Europa League, ξεφεύγοντας με +3 από την έκτη Σοσιεδάδ. Όμως, παράλληλα οι δυο φορές κυπελλούχοι UEFA βρίσκονται στο -3 από την τέταρτη Μπιλμπάο, που έχει ένα αγώνα λιγότερο, και όλοι στους Ανδαλουσιάνους θα περιμένουν μια «γκέλα» των Βάσκων στο «Θιουτάτ Ντε Βαλένθια» τη Δευτέρα κόντρα στη Λεβάντε, ώστε να αρχίζουν να βλέπουν Τσάμπιονς Λιγκ.

Αντίθετα, οι Καταλανοί έμειναν στο -10 από τις προνομιούχες θέσεις και φαίνεται πως απώλεσαν την τελευταία τους ευκαιρία για να διεκδικήσουν ευρωπαϊκή έξοδο.

Οι παίκτες του Ουνάι Εμερι δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στους φιλοξενούμενους, σκοράροντας με τους Μ’ Μπία στο 18’, Γκαμεϊρό στο 44’ και 84’ και Ράκιτιτς στο 89’. Είχε μειώσει ο Σέρχιο Γκαρσία στο 47’ με πέναλτι.


ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπέτο, Φιγκέιρας, Παρέχα, Φάζιο, Μορένο, Ιμπόρα, Μ’ Μπία, Τροχόφσκι (73’ Μαρίν), Βιτόλο (83’ Χάιρο), Μπάκα (61’ Ράκιτιτς), Γκαμεϊρό

ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Γκερμάν, Τζ.Λόπεθ, Ροντρίγκεθ, Σίντνεϊ, Φουέντες, Ντ. Λόπεθ, Εϊμπραχαμ (46’ Αλεξ), Στουάνι, Πίτσι (73’ Λανθαρότε), Σιμάο (58’ Κόρντομπα), Σέρχιο Γκαρσία Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: