Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Σα Πίντο: «Δώσαμε απάντηση για την περηφάνια μας»

Για τη νοοτροπία νικητή που έχει καλλιεργήσει στον ΟΦΗ μίλησε ο Σα Πίντο στις δηλώσεις του μετά τη νίκη επί της Ξάνθης. «Οι παίκτες δεν έχουν πληρωθεί εδώ και 3 μήνες» ανέφερε μεταξύ ο Πορτογάλος.

Σα Πίντο: «Δώσαμε απάντηση για την περηφάνια μας»
Στην προσπάθεια που κάνουν οι παίκτες του ΟΦΗ αναφέρθηκε ο Ρικάρντο Σα Πίντο στις δηλώσεις του μετά την δύσκολη νίκη επί της Ξάνθης.

Ο προπονητής των Κρητικών αναφέρθηκε στην περηφάνια που έχει καλλιεργηθεί στην ομάδα του, τονίζοντας πως η ομάδα του έχει πετύχει τους στόχους που πέτυζχς.

«Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για αυτούς τους φοβερούς παίκτες και φανταστικά επαγγελματίες παίκτες. Πολλοί μίλησαν αυτήν την εβδομάδα για το πως θα είναι η συμπεριφορά μας στο γήπεδο. Σε ένα ματς όπου παίξαμε αντίπαλοι με μια ομάδα που έχει ταλαντούχους παίκτες όπως η Ξάνθη.

Δώσαμε απάντηση για την περηφάνια μας. Απαντήσαμε για τη νοοτροπία νικητή που είχαμε, μια φιλοσοφία που δημιούργησα μαζί με τους παίκτες από τότε που ήρθα. Ήταν πολύ δύσκολο το παιχνίδι για να κερδίσουμε και παλέψαμε απέναντι σε πολλά πράγματα. Ήταν πολύ δύσκολο και είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες και την ομάδα. Ήμασταν οι νικητές και η καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο. Όπως είδατε δεν παλέψαμε κόντρα σε πολλά περίεργα παιχνίδια αλλά και σε μια τυχερή ομάδα που πέτυχε 2 γκολ από 2 ευκαιρίες. Σε καμία περίπτωση δεν αξίζαμε να χάσουμε, έτσι μπορώ να πω ότι πετύχαμε τους δύο στόχους που θέσαμε.Ο πρώτος ήταν η παραμονή και ο δεύτερος να φτάσουμε στην έκτη θέση
».

Ρικάρντο Σα Πίντο δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την βαθμολογική θέση που βρίσκεται ο ΟΦΗ, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως οι παίκτες της ομάδας παίζουν τρεις μήνες χωρίς να πληρωθούν.

«Δεν γνωρίζω πότε ήταν η τελευταία φορά που είχαμε 44 βαθμούς, αλλά πιστεύω ότι ήταν πολλά χρόνια που ο ΟΦΗ δεν είχε φτάσει σε τόσο υψηλή θέση. Θέλω να μοιραστώ αυτήν την ωραία στιγμή με όλους τους παίκτες και όλα τα στελέχη που δουλεύουμε καθημερινά και βέβαια με τον φανταστικό κόσμο μας. Και να ξέρετε ότι οι παίκτες δεν έχουν πληρωθεί εδώ και 3 μήνες. Δεν θέλω να πω περισσότερα και δεν μπορείς να ζητήσεις παραπάνω από αυτά τα παιδιά.

Η Ξάνθη είναι ένας οργανωμένος σύλλογος με καλή φυσική κατάσταση και με ταλέντο στους παίκτες. Δυστυχώς βρίσκεται σε αυτήν την άσχημη θέση. Δεν θα ήθελα να ζήσω αυτήν την θέση. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα άλλο παρά μόνο τη νίκη. Η περηφάνια και η τιμιότητα είναι τα πιο σημαντικά στοιχεία στην ζωή και για αυτό ήρθα στην ομάδα. Για εμένα το μόνο σημαντικό πράγμα στην ζωή είναι να κερδίζεις
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: