Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

«Σκεφτόμαστε τον Ολυμπιακό, αλλά είμαστε επαγγελματίες»

Παρά τη νίκη απέναντι στον Ατρόμητο, ο Γιώργος Γεωργιάδης δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του ΠΑΟΚ και δικαιολόγησε τους παίκτες του λόγω... Ολυμπιακού.

«Σκεφτόμαστε τον Ολυμπιακό, αλλά είμαστε επαγγελματίες»
Καθόλου ικανοποιημένος από την εμφάνιση του ΠΑΟΚ, παρά τη νίκη απέναντι στον Ατρόμητο, δεν έμεινε ο Γιώργος Γεωργιάδης. Ο τεχνικός του «δικέφαλου του Βορρά», στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, κάλυψε τους παίκτες του τονίζοντας πως έχουν και το μυαλό τους στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά:

«Πετύχαμε μία καθαρή νίκη, ξεκινήσαμε καλά είχαμε κι άλλες ευκαιρίες να πετύχουμε το 2-0. Είχαμε πολλές εύκολες λάθος πάσες, αλλα γενικά δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα. Δεν είναι εύκολο να παίζεις με τον Ατρόμητο, είναι καλή ομάδα, το έχει δείξει απέναντι σε πολλές ομάδες. Χάσαμε κάποια μέτρα για 15-20 λεπτά. Εκεί χρειάστηκε να παίξουμε άμυνα, δεν είναι σίγουρα ευχάριστο να το βλέπεις αυτό, αλλά είναι και οι άλλες ομάδες καλές και πρέπει να αμυνθείς. Ηταν μία καλή νίκη»

Για την αμυντική λειτουργία του ΠΑΟΚ: «Και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε εύκολες λάθος πάσες, αν καταφέρεις εκεί να την κάνεις σωστά θα βγάλεις σωστή αντεπίθεση. Οταν συμβαίνει αυτό μετά πρέπει να κάνεις καλή άμυνα. Αυτό το καταφέραμε. Τονίσαμε στους παίκτες να μην γυρνούν την μπάλα πίσω, να μην κάνουμε τα ίδια λάθη και το ξανακάναμε. Σιγά σιγά οι παίκτες μαθαίνουν»

Για την ρεβάνς με τον Ολυμπιακό: «Σίγουρα όλοι σκεφτόμαστε αυτό το παιχνίδι, οι παίκτες, όμως, είναι επαγγελματίες πρέπει να κάνουν σωστά την δουλειά τους και να συγκεντρωθούν στον επόμενο αγώνα»

Δεν υπάρχουν σχόλια: