Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Κοντά σε Γκραν Κανάρια ο Μπέγκιτς!

Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Μίρζα Μπέγκιτς είναι η Γκραν Κανάρια, σύμφωνα με εφημερίδα του Λας Πάλμας. Ίσως και σήμερα το deal.

Κοντά σε Γκραν Κανάρια ο Μπέγκιτς
Ο Μίρζα Μπέγκιτς είναι εκτός πλάνων του Γιώργου Μπαρτζώκα στον Ολυμπιακό από τη στιγμή που αποκτήθηκε ο Γκιόργκι Σερμαντίνι. Όλα δείχνουν πως σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν για τους «ερυθρόλευκους».

Εφημερίδα του Λας Πάλμας αναφέρει πως η Γκραν Κανάρια είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τους πρωταθλητές Ευρώπης για την απόκτηση του Σλοβένου σέντερ. Η ισπανική ομάδα αναζητεί έναν ψηλό μετά τον τραυματισμό του Τσάβι Ρέι (κάταγμα στο τέταρτο μετατάρσιο), που θα τον κρατήσει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν και δεδομένου ότι βρίσκεται στην πέμπτη θέση της ACB έχει φιλοδοξίες εν όψει του φινάλε της σεζόν. Έτσι στράφηκε στον Μπέγκιτς και μάλιστα οι Ισπανοί αναφέρουν πως ίσως και σήμερα να υπογράψει.

Ο 28χρονος σέντερ, που έχει εμπειρία από την Ισπανία από τη διετή θητεία του στη Ρεάλ Μαδρίτης (2011-2013), είχε φέτος με τον Ολυμπιακό 5,4 πόντους, 3,3 ριμπάουντ και 1,1 τάπες σε 11,9 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο στην Α1, ενώ στην Ευρωλίγκα είχε 3,6 πόντους και 2 ριμπάουντ σε 8,1 λεπτά ανά αγώνα.

Σημειώνεται πως ο Μπέγκιτς έχει συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν με τον Ολυμπιακό, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» διατηρούν οψιόν να λύσουν τη συνεργασία τους μετά τον πρώτο χρόνο. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: