Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Σάντσεζ: «Παραμονή μόνο από τις δυνάμεις μας»

Μόνο τα αποτελέσματα της δικής του ομάδας κοιτάζει ο προπονητής του Απόλλωνα, Λορί Σάντσεζ, όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις του μετά τη νίκη επί του Εργοτέλη.

Σάντσεζ: «Παραμονή μόνο από τις δυνάμεις μας»
Τις δυνάμεις των παικτών του Απόλλωνα κοιτάζει ο Λόρι Σάντσεζ στη «μάχη» που δίνει η ομάδα του για παραμονή στην κατηγορία και δεν κοιτάζει τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων. Ο Βορεϊοιρλανδός τεχνικός τόνισε ότι τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα και έδωσε συγχαρητήρια στον Εργοτέλη για τη φετινή του πορεία και τη σημερινή του εμφάνιση.

«Συγχαρητήρια στον Εργοτέλη για την πολύ καλή σεζόν στο πρωτάθλημα και για απόψε γιατί είχε πολύ καλή απόδοση σήμερα ακόμα κι όταν έμεινε με 10 παίκτες συνέχισε να παλεύει. Πήραμε μια σημαντική και δίκαιη νίκη απόψε. Σχεδόν σε όλους τους αγώνες δώσαμε τον καλύτερο εαυτό και όταν προσπαθείς από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό μπορείς να βάλεις ή να δεχθείς γκολ όπως είχε γίνει με τον Αστέρα και τον Ατρόμητο», σχολίασε αρχικά και για την τελευταία αγωνιστική, ανέφερε:

«Αυτή την στιγμή βρισκόμαστε πάνω από τις τρεις τελευταίες θέσεις, ωστόσο εμείς είμαστε αυτοί που έχουμε τον πιο δύσκολο αγώνα. Δεν έχει κριθεί ακόμα τίποτα και για την Ξάνθη και την Πλατανιά όλα θα κριθούν την άλλη εβδομάδα στο 90΄όταν θα ολοκληρωθούν οι αναμετρήσεις. Συγχαρητήρια για την απόδοση των παικτών, για την απόδοση σε όλη την χρονιά δίνουν πάντα τον καλύτερο εαυτό τους. Και σήμερα έδωσαν το κάτι παραπάνω».

Για το να είναι θαυματοποιός, διότι έσωσε και στο παρελθόν ομάδες που ήταν σε δύσκολη θέση: «Αυτή είναι η τέταρτη ομάδα που προσπαθώ να αποφύγω τον υποβιβασμό. Δεν είμαι μάγος αυτό που κάνω είναι να δίνω μια μέθοδο δουλειάς και αν την καταλάβουν να σώσουν την ομάδα. Την επόμενη αγωνιστική εναντίον του Ολυμπιακού θα πρέπει να πάρουμε κάτι αν δεν καταφέρουμε θα κοιτάξουμε να δούμε τι έκαναν οι δυο από πάνω ομάδες. Πριν την αποψινή αναμέτρηση είπα στους παίκτες ότι έχουμε δυο ματς ακόμα. Θα είμαστε περισσότερο ανταγωνιστικοί από το ματς του πρώτου γύρου όπου χάσαμε με 5-0. Σήμερα ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η παραμονή είναι στα χέρια μας μόνο στις δυνάμεις μας. Αν δεν κάνουμε αυτό που πρέπει θα κριθεί στα αποτελέσματα των άλλων ομάδων. Τα πάντα μπορούν να συμβούν στην Σούπερ Λίγκα όπως είδαμε απόψε... Η ζημιά για μας έγινε στον πρώτο γύρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: