Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Εκεί που ψάχνεται ο ΠΑΟΚ…!!

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου γράφει για τον Δικέφαλο που έγραψε ιστορία, για τον Γεωργιάδη που βελτιώνει την ομάδα και τον Νάτχο που κάτι χρωστάει, ενώ διασκεδάζει με την Σούπερ Λιγκ.Μετά από χρόνια ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Ατρόμητο και με αυτό τον απολογισμό (16-1-0) εντός Τούμπας έγραψε ιστορία στο πρωτάθλημα! Για να μην ξεχνιόμαστε βέβαια τα πιο σημαντικά παιχνίδια με τους Περιστεριώτες θα γίνουν στα πλέι οφ.

Ο αγώνας της Τούμπας ήταν περίεργος, όχι επειδή δεν κέρδισε η καλύτερη ομάδα! Ο ΠΑΟΚ ήταν πιο ουσιαστικός, πιο αποτελεσματικός, δημιούργησε τις πιο πολλές και μεγάλες φάσεις και το 2-0 είναι απόλυτα καθαρό και δίκαιο.

Το παιχνίδι ήταν (λίγο) περίεργο λόγω του ότι στο κέντρο και σε επίπεδο κατοχής μπάλας, ο φιλοξενούμενος Ατρόμητος έδειξε να έχει μεγαλύτερη ευχέρεια. Έτσι ξεκίνησε η αναμέτρηση, έτσι πήγε μετά το 1-0, αυτό κατέληξε σε πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ από το 50΄ και μετά και τελικά η είσοδος του Λάζαρ βοήθησε να ξεπεραστεί το μοναδικό αλλά σημαντικό «θέμα» του Δικεφάλου.

Είναι φανερό ότι ο Γ.Χ. πέρα από τις πολλές, ουσιαστικές και σημαντικές αλλαγές-βελτιώσεις στην καθημερινότητα του ΠΑΟΚ και κυρίως στην προπόνηση, πέρα από την βελτίωση της αμυντικής λειτουργίας, ψάχνει την ιδανική χημεία στο κέντρο. Ο αγώνας στο Καραϊσκάκη ήταν ο σημαντικότερος του ΠΑΟΚ και εκεί δεν χρησιμοποίησε Κάτσε-Νάτχε-Κατσουράνη, αλλά έβαλε τον Βούκιτς πίσω από τον φορ. Δεν του βγήκε αν και εκεί η μισή ομάδα ήταν σε κακό βράδυ. Σήμερα έπαιξε με Κατσουράνη-Κάτσε στον άξονα, το Νάτχο πλάγια (άλλαζε πλευρά με Λούκας) και τον Βούκιτς εκ νέου πίσω από τον φορ. Προφανώς και αυτό δεν ήταν το ιδανικό.

Το καλό για τον ΠΑΟΚ και για τον προπονητή του, είναι ότι επέστρεψε ο Λάζαρ. Μεγάλη υπόθεση να είναι καλά ο Ρουμάνος, αφού μπορεί να παίξει πολλούς ρόλους στην συνέχεια της χρονιάς.

Το κακό για τον ΠΑΟΚ και τον προπονητή του είναι ότι… κάπου είναι και Μαντούρο, αλλά… υπάρχει; Παίζει; Μπορεί να προσφέρει;

*  Ο Νάτχο έκανε την διαφορά σε αυτό το παιχνίδι, αλλά την μεγάλη εμφάνιση από το έκτρωμα που παρουσίασε στο Καραϊσκάκη, το χρωστάει ακόμη.

* Μεγάλη στιγμή για τον Σαλπιγγίδη που πέρασε τρίτος σκόρερ στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Άντε να τα εκατοστήσει.

* Πριν λίγα χρόνια (επί Μπόλνι) ο ΠΑΟΚ έπαιζε τελευταία αγωνιστική στην Λιβαδειά και στα τελευταία λεπτά δεν ήξερε τι χρειάζονταν για να κερδίσει ένα πόντο στα πλέι οφ. Προφανώς ισχύει το… δις εξαμαρτείν ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής!

* Αυτό το πράγμα με τα Ελληνικά παιχνίδια τις τελευταίες αγωνιστικές καταντάει διασκεδαστικό… Τι ωραία που περνάμε! Μέχρι και ο… αήττητος έχασε!

* Ένας ποδοσφαιριστής ονόματι Στοίκοβιτς, δήλωσε (και δεν το έχει διαψεύσει) ότι ενώ υπέγραψε συμβόλαιο με άλλη ομάδα (Ολυμπιακός) αγωνίζεται σε μία άλλη, κάτι που συμβαίνει χωρίς να ανακοινωθεί επίσημα δανεισμός. Είναι τόσο απασχολημένες οι αρχές για να ερευνήσουν αν αυτός ο ποδοσφαιριστής λέει αλήθεια ή είναι θεότρελος και έχει παραισθήσεις για να τον κλείσουν σε κανένα ίδρυμα;Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: