Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Ξεκαθαρίζει για Ταρντέλι!

Την ώρα που η ΕΠΟ συζητά με τον Μάρκο Ταρντέλι για να αναλάβει την Εθνική Ελλάδας μετά το Μουντιάλ, στην Ιταλία υποστηρίζουν ότι ο πρωθυπουργός της χώρας τον θέλει για τις επικείμενες Ευρωεκλογές.

Ξεκαθαρίζει για Ταρντέλι
Ένα από τα τελευταία ονόματα που προστέθηκε στη λίστα των υποψήφιων προπονητών να διαδεχθούν τον Φερνάντο Σάντος στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας ήταν και εκείνο του Μάρκο Ταρντέλι.

Από χθες σας είχαμε ενημερώσει για τις λεπτομέρειες για τον Ιταλό τεχνικό και τις επαφές που είχε μαζί του ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής.

Η συγκεκριμένη υπόθεση έχει απασχολήσει και τον Τύπο της γειτονικής χώρας, αναφέροντας ότι ο 59χρονος προπονητής είναι σε συζητήσεις με την Ελληνική Ομοσπονδία για το ενδεχόμενο ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της «γαλανόλευκης».

Την ίδια ώρα, τα πολιτικά Μέσα της χώρας υποστηρίζουν ότι ο Ταρντέλι έχει δεχθεί πρόταση από το Δημοκρατικό Κόμμα της Ιταλίας, προκειμένου να κατεβεί υποψήφιος στις Ευρωεκλογές!

Επικεφαλής της συγκεκριμένης παράταξης είναι ο πρωθυπουργός της γειτονικής χώρας, Ματέο Ρέντσι. Ο Ταρντέλι θεωρείται ήρωας για τους Ιταλούς, αφού είχε πετύχει το δεύτερο γκολ στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1982 και δεν έχει ξεχαστεί ο πανηγυρισμός του.

Για αυτό τον λόγο ο Ρέντσι προτίθεται να κάνει ένα προεκλογικό «τρικ», έχοντας στο πλευρό του έναν επιφανή άνθρωπο του ιταλικού ποδοσφαίρου, ο οποίος παραμένει ιδιαίτερα αγαπητός στο φίλαθλο κοινό της χώρας.

Εν τω μεταξύ, στις επαφές που είχε ο 59χρονος προπονητής με την ΕΠΟ φάνηκε ότι οι δύο πλευρές, αλλά ο Ιταλός παρουσίασε αυξημένες απαιτήσεις, οι οποίες φτάνουν τις 800.000 ευρώ ετησίως συν 200.000 ευρώ για τους συνεργάτες του. Η συγκεκριμένη υπόθεση αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις προσεχείς ημέρες.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: