Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Βλέπεις; Φισέκι ο Αστραχάν!!

Ο Αποδυτηριάκιας τα λέει και πάλι όλα με το όνομά τους. Τι γίνεται στο τέλος του πρωταθλήματος; Που κολλάνε τα ...άλογα και ποιοι κερδίζουν ποιους! Αποκαλύψεις με ένα κλικ... Λίγο ακόμα και η σωτηρία θα έδινε έξοδο στο γιουρόπα λιγκ. Ετσι πάει το πράμα. Το έχουμε δει, το πράμα, πολλές χρονιές. Είναι πράμα που σαλεύει. Τεφαρίκι, σου λέω. Μπορούν οι πάντες να κερδίσουν τους πάντες στα τελειώματα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ενα απόγευμα στο γραφείο, δεν έχει σημασία τι είδους γραφείο. Ενας γνωστός αλογομούρης προτρέπει έναν νεαρό και άβγαλτο να ποντάρει ό,τι έχει και δεν έχει σε ένα άλογο. «Πούλα σπίτι, πάρε δάνειο από τον πατέρα σου, τη μάνα σου, τη γκόμενά σου και βάλτα όλα στο καθαρόαιμο» του λέει. Ο μικρός βάζει ένα σημαντικό ποσό, όμως προκύπτει μουλάρι ο Αστραχάν. Πάει, λοιπόν, ο πιτσιρικάς να ζητήσει το λόγο από τον ειδικό και λαμβάνει απάντηση: «Ετσι είναι τα άλογα. Ολα παίζουν...»

Ολα παίζουν, εκτός από το ελληνικό πρωτάθλημα στις τελευταίες αγωνιστικές, όπου η πιθανότητα να κάνεις λάθος πρόβλεψη στα ζεματιστά παιχνίδια είναι σχεδόν μηδενική. Εδώ, ο Αστραχάν που ήταν ψοφίμι στις κούρσες της σεζόν, στις τελευταίες είναι φισέκι. Γι` αυτό οι μπουκ δίνουν αποδόσεις αλά Μπαρτσελώνα και Μπάγερν σε εντός έδρας παιχνίδια, σε ομάδες που σε όλο το πρωτάθλημα δεν μπορούσανε να αλλάξουν μια πάσα της προκοπής.

Κατά τα άλλα, ο ΠΑΟΚ έστειλε πιο πίσω τον Ατρόμητο από εαυτόν και Παναθηναϊκό, ενώ ο Ολυμπιακός συνεχίζει το σερί με εμφανίσεις πολύ κατώτερες του μεγέθους του.

ΤΑ ΤΡΙΑ ΞΟΡΚΙΑ για την κατάρα του Ολυμπιακού, αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr

Βλέπουνε οι γαύροι δυο γκολ στα γρήγορα και τρίβουνε τα μάτια τους. Σου λένε Τι έγινε εδώ κύριε Μίτσελ; Βαρέσαμε διάλυση; Με τον ΠΑΣ παίζουμε όχι με την Μπαρτσελώνα.
Δεν αποτελεί δικαιολογία ότι μπήκαν στην 11άδα δυο πιτσιρικάδες και κάποιοι αναπληρωματικοί. Ο κύριος Σάββας το έχει πει 100 φορές. Ποιο; Ότι εφόσον είχε δυο ομάδες ο Ολυμπιακός στη Λίγκα, η μια θα έπαιρνε το πρωτάθλημα κι η άλλη τη δεύτερη θέση. Δεν είχε υπολογίσει, όμως την κατάρα.
Κατάρα για τους πρωταθλητές ήταν εκείνη η τριάρα από τον Παναθηναϊκό. Από τότε δεν έχουν σηκώσει κεφάλι. Ποιος θα μίλαγε σήμερα ακόμα και με τα ίδια αποτελέσματα και εμφανίσεις αν είχε έρθει ανάποδα το σκορ εκείνη τη μέρα στο Καραϊσκάκη; Θα υπήρχε λίγη γκρίνια για τον αποκλεισμό στο Μάντσεστερ και τέλος.
Τώρα η κατάρα για να φύγει χρειάζεται τρία αποτελέσματα - ξόρκια. Πρόκριση επί του ΠΑΟΚ. Πρόκριση του Παναθηναϊκού επί του ΟΦΗ. Κατάκτηση κυπέλλου απέναντι στον Παναθηναϊκό. Χαίρετε.


Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: