Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Μεγάλο χάσμα Ρεάλ-Σέρχιο Ράμος!!

Διαφορά της τάξεως των 2,5 εκατ. ευρώ στις ετήσιες απολαβές προκύπτουν μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Σέρχιο Ράμος για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Μεγάλο χάσμα Ρεάλ-Σέρχιο Ράμος
Πόσο πιθανό μοιάζει το διαζύγιο μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Σέρχιο Ράμος; Κάνεις δεν μπορεί να πει με σιγουριά αυτή τη στιγμή, ωστόσο δεδομένα τα πράγματα είναι δύσκολα!

Κι αυτό διότι ο υπαρχηγός της βασίλισσας θέλει στο νέο συμβόλαιο που θα υπογράψει να αμείβεται με 10 εκατ. ευρώ για κάθε χρόνο. Χρήματα που στην παρούσα φάση οι Μαδριλένοι δεν τα δίνουν, με τον Φλορεντίνο Πέρεθ να προσφέρει 7,5.

Ένα χάσμα, δηλαδή, που φτάνει τα 2,5 εκατ. ευρώ και για την ώρα είναι… υπεραρκετό για να δημιουργήσει κλίμα αβεβαιότητας.

Ο Ισπανός αμυντικός θεωρεί πως παίρνει λίγα και θέλει να πιάσει οκταψήφιο νούμερο, όσα δηλαδή και ο Μπέιλ (πέραν του Κριστιάνο) για να φύγει η… αδικία. Σίγουρα θα παιχτούν αρκετά επεισόδια στο εν λόγω σίριαλ κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, εξ’ ου και τα δημοσιεύματα σχεδόν σε καθημερινή βάση για ομάδες που περιμένουν στη… γωνιά τις εξελίξεις για να κάνουν «μπάσιμο» στον Ράμος.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: