Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Δύσκολα στο Παγκόσμιο ο Χαραλαμπόπουλος!!

Διάστρεμμα στον δεξιό αστράγαλο έδειξαν οι εξετάσεις στον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο. Σε δύο μέρες θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του, αλλά είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το Παγκόσμιο U19.

Δύσκολα στο Παγκόσμιο ο Χαραλαμπόπουλος
Χωρίς ίσως τον καλύτερο παίκτη της είναι πιθανό να παραταχθεί η Εθνική Εφήβων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Ηρακλείου που αρχίζει το Σάββατο.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος τραυματίστηκε στα μισά της δεύτερης περιόδου του τελευταίου φιλικού της Εθνικής Εφήβων, με αντίπαλο τις ΗΠΑ, όταν στραβοπάτησε μετά από διεκδίκηση του ριμπάουντ. Η μαγνητική που έβγαλε σε νοσοκομείο του Ηρακλείου έδειξε διάστρεμμα στη δεξιά ποδοκνημική.

Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί την Πέμπτη, αλλά οι πιθανότητες να προλάβει τη διοργάνωση δεν είναι με το μέρος του. Πάντως ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ηλίας Παπαθεοδώρου, θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες να έχει τον 18χρονο φόργουορντ του Παναθηναϊκού διαθέσιμο, προτού δηλώσει την τελική δωδεκάδα.

Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του παίκτη είναι οι γονείς του, το ιατρικό τιμ της Εθνικής και ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ, Παναγιώτης Τσαγκρώνης, ενώ οι συμπαίκτες του τον περίμεναν στη ρεσεψιόν για να επιστρέψει από το νοσοκομείο, προκειμένου να του δώσουν κουράγιο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: