Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Deja vu των «μικρών» με την ατυχία!!

Η μοίρα μερικές φορές παίζει άσχημο παιχνίδι.Σε κάποιες περιπτώσεις, μάλιστα, το κάνει… δις.Διαβάστε στο sport-fm.gr τις «σατανικές» συμπτώσεις στους τραυματισμούς των Χαραλαμπόπουλου και Παπαπέτρου.

Deja vu των «μικρών» με την ατυχία
Ραντεβού με την ατυχία για δεύτερη στη σειρά σεζόν είχε η Εθνική Νέων. Και οι συμπτώσεις είναι σατανικές στις δύο περιπτώσεις. Κάτι σαν deja vu δηλαδή…

Στις 6 Ιουλίου 2014, προπαραμονή της έναρξης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών στην Κρήτη, ο Ιωάννης Παπαπέτρου στραβοπατά στα τελευταία λεπτά της προπόνησης στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου. Βαρύ διάστρεμμα στον αριστερό αστράγαλο η διάγνωση και ο φόργουορντ του Ολυμπιακού τίθεται νοκ άουτ για τη διοργάνωση.

Στις 23 Ιουνίου του 2015, τέσσερις μέρες πριν το πρώτο τζάμπολ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων στο Ηράκλειο, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος σε μια πανομοιότυπη φάση, αλλά σε φιλικό (κόντρα στις ΗΠΑ) γυρίζει το δεξί του πόδι και η συμμετοχή του στο τουρνουά τίθεται εν αμφιβόλω.

Τα κοινά σημεία των δύο περιπτώσεων… αφύσικα πολλά. Πρόκειται ίσως για τους κορυφαίους παίκτες των δύο ομάδων, που παίζουν στις κορυφαίες ομάδες της χώρας, αγωνίζονται στην ίδια θέση («3»), εντάχθηκαν στην προετοιμασία λίγες μέρες πριν (ο μεν Παπαπέτρου πέρσι λόγω της διαμάχης Ολυμπιακού-ΕΟΚ για την ασφάλιση των παικτών, ο δε Χαραλαμπόπουλος λόγω των τελικών της Α1) και τραυματίστηκαν στο ίδιο γήπεδο, λίγες μέρες πριν το τζάμπολ μιας μεγάλης διοργάνωσης που διεξάγεται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο.

inner

Ας ελπίσουμε η διαφορά στις δύο ιστορίες να είναι η… κατάληξη και ο 18χρονος άσος να προλάβει να αγωνιστεί και να βοηθήσει την Εθνική Εφήβων να πετύχει κάτι καλύτερο από την έκτη θέση των Νέων Ανδρών πέρσι. Ήδη από χθες γίνεται ό,τι είναι δυνατό προκειμένου ο Χαραλαμπόπουλος να τα καταφέρει. Ακολουθεί ήδη εντατική θεραπεία με μηχάνημα που «ταξίδεψε» από την Αθήνα, η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί την Πέμπτη κι αν υπάρχει ελπίδα να προλάβει, θα δηλωθεί στην τελική δωδεκάδα και θα θέσει στόχο να είναι έτοιμος την επόμενη εβδομάδα. Άλλωστε μετά τα ματς με Νότιο Κορέα και τη Δομινικανή Δημοκρατία το Σαββατοκύριακο, υπάρχει το ρεπό της Δευτέρας πριν αρχίσουν τα δύσκολα με το τρίτο και πιο δύσκολο ματς του ομίλου, κόντρα στη Σερβία την Τρίτη, ενώ ακολουθούν αμέσως τα νοκ άουτ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: