Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Φουλάρει για Άρθο η ΑΕΚ!!

Περίπτωση που έχει όλες τις προδιαγραφές να εξελιχθεί σε «λαχείο» δουλεύει για την άμυνα η ΑΕΚ. Η «Ένωση» βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον «μπαρουτοκαπνισμένο» Ισπανό στόπερ, Θέσαρ Άρθο.

Φουλάρει για Άρθο η ΑΕΚ (video)

Σύμφωνα με την «Ώρα των σπορ», η «Ένωση» βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον έμπειρο Ισπανό, Θέσαρ Άρθο.

Πρόκειται για μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα περίπτωση στόπερ, καθώς ξεκίνησε την καριέρα του στη Βιγιαρεάλ (όπου έμεινε μια πενταετία), έχει παίξει σε τρεις ακόμα ισπανικούς συλλόγους (Ουέλβα, Μούρθια, Σαραγόσα), ενώ έχει αγωνιστεί με επιτυχία και στο εξωτερικό (στις Γάνδη και Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ).

Έχοντας εκτιμήσει δεόντως λοιπόν ότι σε όλες τις ομάδες που αγωνίστηκε μετά τα «κίτρινα υποβρύχια» είχε γεμάτες σεζόν, οι «κιτρινόμαυροι» περιμένουν στη γωνία για να λύσει το συμβόλαιό του με τους Ισραηλινούς. Κάτι που δε σημαίνει βέβαια ότι θα είναι εύκολη η περίπτωση του (διεθνούς με όλες τις μικρές εθνικές της Ισπανίας) Άρθο, καθώς προτάσεις για εκείνον υπάρχουν ήδη από Γαλλία και Βέλγιο.



Κατά τ’ άλλα στο θέμα του τερματοφύλακα, ο Χάβι Βάρας παραμένει προτεραιότητα, αλλά όχι και μοναδική επιλογή για την ΑΕΚ. Γνωρίζοντας ότι υπάρχει ανταγωνισμός για τον Ισπανό (κυρίως από τη Λας Πάλμας), στην «Ένωση» κρατούν ζεστή και την περίπτωση του Ντούσαν Κούτσιακ, ενώ φέρεται να έχουν επαφές και με τρίτο γκολκίπερ, το όνομα του οποίου είναι μεγαλύτερο και θα προκαλέσει έκπληξη όταν γίνει γνωστό. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: