Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

«Ευτυχισμένος που θα παίξω στην ΑΕΚ»

Ενθουσιασμένος που θα φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Ροντρίγκο Γκάλο. Μιλώντας σε ΜΜΕ της πατρίδας του, ο Βραζιλιάνος δήλωσε έτοιμος για δυναμικό come back στην Ελλάδα με την «Ένωση».

«Ευτυχισμένος που θα παίξω στην ΑΕΚ»
Πόσο ικανοποιημένος αισθάνεται με τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ δηλώνει σε κάθε ευκαιρία ο Ροντρίγκο Γκάλο.

Σε συνέντευξή του στην «Globo Esporte», ο Βραζιλιάνος εμφανίστηκε χαρούμενος που επιστρέφει στη χώρα μας για λογαριασμό της «Ένωσης» και τόνισε ότι θα κάνει τα πάντα για τη βοηθήσει να πετύχει τους στόχους της.

«Είχα μια πολύ καλή χρονιά στην Ελλάδα με τον Παναιτωλικό. Ήμουν ευτυχισμένος στην Ελλάδα, όπως είμαι και τώρα που θα επιστρέψω για να αγωνιστώ εκεί με την ΑΕΚ. Θέλω να κάνω μια καλή προετοιμασία, κάτι που δεν συνέβη πέρυσι, ώστε να έχω καλή φυσική κατάσταση και να μείνω μακριά από τραυματισμούς.

Έχω στόχο να βοηθήσω την ΑΕΚ και μαζί με τους συμπαίκτες μου να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας. Με όλο τον σεβασμό στην Πάσος Φερέιρα, αλλά η παρουσία μου εκεί ήταν για μένα ένα σκαλοπάτι που ήθελα να με οδηγήσει σε μια μεγαλύτερη ομάδα, με καλύτερο συμβόλαιο και συνθήκες εργασίας, κι αυτό έγινε»
, είπε χαρακτηριστικά ο Γκάλο.

Όσο για το αν σκέφτεται την εθνική ομάδα της χώρας του, ο Γκάλο έδειξε προσγειωμένος και σημείωσε: «Το όνομά μου είχε συζητηθεί για την εθνική στο ξεκίνημα της καριέρας μου, όταν ήμουν στην Αβαΐ. Από τότε έχουν περάσει αρκετά χρόνια, οπότε δεν το έχω πια στο μυαλό μου. Οι πιθανότητες για κάτι τέτοιο είναι ελάχιστες. Άλλωστε στη Βραζιλία υπάρχει η προκατάληψη πως όταν ένας παίκτης πλησιάζει τα 30, δεν είναι πια τόσο χρήσιμος». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: