Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Πάβλοβιτς: «Η Σερβία είναι μία μεγάλη αλάνα»

Ως μία χώρα που ασχολείται όλη μέρα με το ποδόσφαιρο χαρακτήρισε την Σερβία ο Μίλαν Πάβλοβιτς, μιλώντας στο ΣΠΟΡ FM 94,6 για την κατάκτηση του Μουντιάλ Κ-20 από τη Σερβία.

Πάβλοβιτς: «Η Σερβία είναι μία μεγάλη αλάνα»
Ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών και προπονητής της Κ-20 του Αστέρα Τρίπολης, Μίλαν Πάβλοβιτς, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για την επιτυχία της Σερβίας να κατακτήσει το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Κ-20.

Ο Σέρβος τεχνικός, επίσης, αναφέρθηκε στο γεγονός πως η Σερβία παράγει… ασταμάτητα ταλέντα, ενώ ανάφερε πως και στην Ελλάδα υπάρχει πολύ καλό υλικό.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μίλαν Πάβλοβιτς στην εκπομπή Σελιάνα-Περθώρι 2-0 με τον Γιώργο Χελάκη, για

-Την κατάκτηση του Μουντιάλ Κ-20 από την Σερβία:

«Πάντα υπάρχει μια φουρνιά ποδοσφαιριστών στη Σερβία, παραδοσιακά. Έτσι και τώρα υπάρχουν παιδιά εξαιρετικά με πολύ καλό προπονητή, ήταν μία γροθιά και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κατακτήσουν το Παγκόσμιο κύπελλο. Υπήρχε συνοχή και το καλό… δεν άργησε να γίνει».

-Το γεγονός πως η Σερβία παράγει αρκετά καλούς ποδοσφαιριστές:

«Βγαίνουν ταλέντα, επειδή η Σερβία είναι μία μεγάλη αλάνα. Βλέπεις παιδιά στα σχολεία, με την ομάδα και είναι σχεδόν όλη μέρα στο γήπεδο. Γίνονται επιλογές από ομάδες τοπικές και μετά φτάνεις σε έναν καλύτερο σύλλογο και έπειτα στην Εθνική. Φανταστείτε πόσα πολλά στάδια πρέπει να περάσει ένας παίκτης για να φτάσει στην Εθνική, οπότε αυτό μπορεί να αποτελέσει μία φυσική εξήγηση».

-Το αν υπάρχει ταλέντο στην Ελλάδα:

«Πιστεύω ότι υπάρχουν ταλέντα στην Ελλάδα. Το θέμα είναι όταν βγαίνουν από τις μικρές κατηγορίες και πάνε κάπου ψηλά, να παίρνουν χρόνο και να γίνεται μία σωστή προσαρμογή, η οποία θα είναι ομαλή ώστε να μπορεί ο εκάστοτε παίκτης να μπορεί να βελτιωθεί. Αυτή είναι όλη η ουσία για να αναδειχθεί ένα ταλέντο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: