Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009

Η ευκαιρία του Αραμπατζή


Ο Γιάννης Αραμπατζής με τη φανέλα της ΑΕΚ Ο αποκλεισμός του Σεμπάστιαν Σάχα απο την αποστολή του αγώνα με τον Λεβαδειακό, δίνει στον Γιάννη Αραμπατζή την ευκαιρία να ξεκινήσει για πρώτη φορά βασικός. Εκτός αποστολής και ο Καφές, επιστρέφει στην ενδεκάδα ο Γιάχιτς. Ερωτηματικά προκαλεί η προπώληση των εισιτηρίων. Για την επόμενη εβδομάδα μεταφέρονται οι εξελίξεις στα διοικητικά.

Μόνο ευχάριστα δεν ήταν τα νέα που περίμεναν τον Ντούσαν Μπάγεβιτς στην προπόνηση της Παρασκευής, εν όψει της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό την Κυριακή στο ΟΑΚΑ. Και να σκεφτεί κανείς πως αυτά δεν είχαν να κάνουν μόνο με το ιατρικό δελτίο, αλλά και με το καθαρά αγωνιστικό μέρος... Αλλωστε προπόνηση κανονική στους αγωνιστικούς χώρους των γηπέδων στους Θρακομακεδόνες ουδέποτε έγινε λόγω της βροχή που έπεφτε εκείνη την ώρα στο προπονητικό κέντρο της ομάδας. Και μην σκεφτεί κανείς πως "εντάξει τις άλλες μέρες δεν έκαναν;", γιατί ο κακός αγωνιστικός χώρος δεν επέτρεπε στους "κιτρινόμαυρους" να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους. Ήταν επιφυλακτικοί υπό το φόβο ενός τραυματισμού.

Απο εκεί και πέρα, αναφορικά με τους τραυματίες τόσο ο Παντελής Καφές, όσο και ο Σεμπάστιαν Σάχα έμειναν εκτός της αποστολής που ανακοίνωσε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στους παίκτες του, όπως και ο Νάτσο Σκόκο (ήταν αναμενόμενο). Αναλυτικά την αποστολή αποτελούν οι: Λούκατς, Αραμπατζής, Λαγός, Μαϊστόροβιτς, Γεωργέας, Καράμπελας, Αραούχο, Γιάχιτς, ’ρτσε, Ενσαλίβα, Μαντούκα, Μάκος, Χέρσι, Ταχτσίδης, Γκερέιρο, Γκέντσογλου, Παυλής, Ιορντάκε, Μπλάνκο, Λεονάρντο.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, κάτω απο τα δοκάρια για πρώτη φορά εφέτος θα ξεκινήσει ο Γιάννης Αραμπατζής, ο οποίος περιμένει καρτερικά εδώ και χρόνια να πάρει τις ευκαιρίες που του αξίζουν. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελούν οι Μαϊστόροβιτς και Γιάχιτς, με τον Γεωργέα απο δεξιά και τον Καράμπελα αριστερά. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα παίξουν οι Μάκος και Μαντούκα, με τον Λεονάρντο αριστερά και τον Χέρσι δεξιά. Στην κορυφή της επίθεσης του 4-4-2 αναμένεται να ξεκινήσουν οι Μπλάνκο και Παυλής.

Απο εκεί και πέρα εντύπωση έχει προκαλέσει το γεγονός οτι η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα της Κυριακής με τον Λεβαδειακό θα ξεκινήσει το Σάββατο, μόλις μία ημέρα πριν το παιχνίδι. Μάλιστα σε μέρη που θα μπορούν οι φίλοι της ΑΕΚ να προμηθευτούν εισιτήρια, δεν συμπεριλαμβάνονται οι μπουτίκ της ομάδας. Λόγω της κατάληψης το κατάσταση κάτω απο τα γραφεία της ΠΑΕ έχει μείνει κλειστό, όμως είναι άγνωστος ο λόγος που την ίδια στάση κρατεί και αυτό της Νέας Φιλαδέλφειας.

Όσον αφορά τις διοικητικές εξελίξεις, αυτές φαίνεται πως έχουν μεταφερθεί για την Δευτέρα. Η καθυστέρηση οφείλεται, επισήμως, στις τελευταίες λεπτομέρειες που συζητούν οι δύο πλευρές για την υπογραφή του προσύμφωνου όμως ο κόσμος έχει εδώ και καιρό χάσει την υπομονή του. Μάλιστα θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως την Κυριακή θα υπάρχουν οι γνωστές αντιδράσεις με πανό και συνθήματα εναντίον των μετόχων...

Δεν υπάρχουν σχόλια: