Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009

Σοκ με Εστογιανόφ και Μπάλαμπαν


Βενετίδης και Εστογιανόφ σε φάση από το παιχνίδι Πανιώνιος-Λάρισα Απανωτές ήταν οι κακές ειδήσεις στον Πανιώνιο την Παρασκευή. Αρχικά υπήρξε η ανακοίνωση της τιμωρίας του Φαμπιάν Εστογιανόφ για τρεις αγωνιστικές και στην συνέχεια η ανακοίνωση ότι ο παίκτης διεκομίσθει στον "Λευκό Σταυρό" με συμπτώματα γρίπης. Ο Ουρουγουανός, που αλήθεια είναι ότι το πήρε βαρέως για την τιμωρία του, το βράδυ αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις, με αποτέλεσμα να πάει στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο. Πλέον εκφράζονται φόβοι για γρίπη των χοίρων, εκτός κι αν αποδειχτεί ότι έχει απλή γαστρεντερίτιδα.

Ανάλογο είναι το σοκ και για τον Μπόσκο Μπάλαμπαν. Ο Κροάτης επιθετικός έχει κάκωση στον προσαγωγό, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αγωνιστεί κόντρα στην Λάρισα, ενώ εκφράζονται φόβοι για απουσία του και από τον αγώνα με την Καβάλα, την επόμενη αγωνιστική.

Πλέον οι απουσίες του Πανιωνίου στο ματς με την Λάρισα θα είναι τέσσερις, καθώς ήδη έχουν τεθεί νοκ άουτ οι δύο από τους τρεις τερματοφύλακες, οι Μπέλιτς, Μπεθέρα και έχει μείνει μόνος ετοιμοπόλεμος ο Ανδριόλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: