Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009

Άξιζε περισσότερα… Ηρακλής-ΠΑΟ 0-1

Άξιζε περισσότερα… Ηρακλής-ΠΑΟ 0-1

Αν και ήταν καλύτερος, ο Ηρακλής ηττήθηκε με 0-1 από τον Παναθηναϊκό στο Καυτανζόγλειο, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Η ομάδα του Σάββα Κωφίδη έχασε πολλές και μεγάλες ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει, κάτι που κατόρθωσαν οι «πράσινοι» με το Νίνη στο 73′ κι έτσι πήραν το «διπλό».
Στο 7′ εκτέλεση φάουλ του Τούμα, απομάκρυνε με τα πόδια ο Τζόρβας. Στο 19′ ο Γιάκομπ απέφυγε τον Καντέ, μπήκε στην περιοχή υπό την πίεση του Μπιάρσμιρ, έφτασε στη μικρή περιοχή και λίγο πλάγια, αλλά πριν σουτάρει, ο Καντέ με προβολή από πίσω έδιωξε σε κόρνερ, όμως ταυτόχρονα ανέτρεψε και τον παίκτη του Ηρακλή. Στο 24′ ο Μπιάρσμιρ γύρισε με ρίσκο την μπάλα στον Τζόρβα, ο οποίος δεν πρόλαβε να διώξει προ του Γιάκομπ, που την κέρδισε, αλλά είχε ήδη γυρίσει το σώμα του και το γυριστό σουτ που επιχείρησε, εξουδετερώθηκε από τον τερματοφύλακα του ΠΑΟ. Στο 28′ ο Σισέ σούταρε μέσα από την περιοχή υπό την πίεση του Κατσαμπή, απέκρουσε ο Κοβαλέφσκι. Στο 35′ σουτ του Ρουκάβινα από το ύψος της μεγάλης περιοχής, πάνω από τα «κυανόλευκα» δοκάρια. Στο 39′ καλοτραβηγμένη εκτέλεση φάουλ του Νίνη, ο Κοβαλέφσκι με υπερένταση έδιωξε σε κόρνερ. Στο 44′ σουτ του Γιάκομπ από τη δεξιά γωνιά της μεγάλης περιοχής, απέκρουσε ο Τζόρβας.
Στο 53′ ο Επστάιν πάσαρε στον Γιάκομπ, ο οποίος σούταρε, αλλά ο Τζόρβας απέκρουσε σωτήρια με μπλονζόν. Στο 57′ σουτ του Καραγκούνη, μπλόκαρε ο πορτιέρο του «Γηραιού». Στο 63′ σέντρα του Τούμα, γυριστό σουτ του Γιάκομπ, άουτ. Στο 73′ μετά από σύγχυση στα καρέ του Ηρακλή, ο Νίνης με δυνατό σουτ έκανε το 0-1. Στο 83′ σέντρα σουτ του Νίνη, η μπάλα πέρασε παράλληλα λίγο πάνω από την οριζόντια δοκό του Κοβαλέφσκι. Στο 85′ σέντρα του Γιαννούλη από αριστερά, ο Τζόρβας έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του, ο Γιάκομπ επιχείρησε γυριστό σουτ, πάνω από τα δοκάρια του «τριφυλλιού». Στις καθυστερήσεις του αγώνα, κεφαλιά του Κατσαμπή από ευνοϊκή θέση, ο Τζόρβας απέκρουσε με το ένα χέρι, σώζωντας τον Παναθηναϊκό.
Διαιτητής: Σπάθας (Πειραιά).
Κίτρινες: Επστάιν, Γιαννούλης.
ΗΡΑΚΛΗΣ: Κοβαλέφσκι, Κατσαμπής, Σαρακατσάνος, Περπερίδης (89′ Βέλλιος), Γιαννούλης, Παπαστεριανός (79′ Ντίκα), Ηλιάδης, Τούμα (79′ Κονέ), Επστάιν, Μπόσνιακ, Γιάκομπ.
ΠΑΟ: Τζόρβας, Ρουκάβινα (46′ Χριστοδουλόπουλος), Νίνης (89′ Γκάμπριελ), Καντέ, Σισέ, Ζιλμπέρτο (81′ Σιμάο), Μπιάρσμιρ, Βύντρα, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Σπυρόπουλος. Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: