Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009

Με πάθος για την νίκη

Με πάθος για την νίκη

Έτοιμος για την σημερινή μάχη με τον Παναθηναϊκό είναι η ομάδα του Ηρακλή που θα προσπαθήσει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο.
Έχοντας μείνει πίσω στην βαθμολογία ο Ηρακλής θα αναζητήσει το καλύτερο απέναντι στον Παναθηναϊκό που έρχεται στο Καυτανζόγλειο για να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Η παρουσία της ομάδας στα Γιάννενα δίνει την αισιοδοξία ότι θα μπορέσουν να δείξουν ακόμα καλύτερο πρόσωπο κόντρα στους «πράσινους» ώστε να καταφέρουν να δώσουν μια χαρά στον κόσμο που και φέτος έχει γνωρίζει αρκετές πίκρες. Ο Σάββας Κωφίδης έχει μελετήσει πολύ προσεκτικά τον Παναθηναϊκό και θα επιδιώξει να παρατάξει την ομάδα με τέτοιο τρόπο ώστε να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο του.
Αυτό που θέλει από τους παίκτες είναι να κατορθώσουν να είναι προσηλωμένοι καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και να αποφύγουν τα λάθη. Στόχος της μάδα είναι να προσπαθεί να πιέζει ψηλά τους αμυντικούς του Παναθηναϊκού ώστε να μπορεί να εκμεταλλευτεί τυχόν λάθη τους και να βγαίνει στην επίθεση.
Ο Σάββας Κωφίδης έχει επισημάνει στους παίκτες του ότι θα συναντήσουν δυσκολίες στον αγώνα όμως μπορούν να αντεπεξέλθουν αν αγωνιστούν συμφωνά με τις δυνατότητες τους.

Με αλλαγές στο σχήμα

Αλλαγές θα υπάρξουν στην ενδεκάδα του Ηρακλή σε σχέση με τους παίκτες που είχαν ξεκινήσει στην αναμετρήσει με τα Γιάννενα. Νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα φαίνεται να είναι ο Γιάκομπ μαζί με τον Γιαννούλη αλλά θα υπάρξουν και ορισμένες εσωτερικές αλλαγές.
Ο Κοβαλέφσκι θα είναι και πάλι κάτω από τα δοκάρια της ομάδας. αλλαγές δεν θα υπάρξει ούτε στο κεντρικό δίδυμο της άμυνας, καθώς Σαρακατσάνος και Κατσαμπής θα συνεργαστούν για δεύτερη φορά μετά τον αγώνα με τα Γιάννενα. Αλλαγές θα υπάρξουν στα άκρα της άμυνας αφού ο Περπερίδης θα είναι και πάλι στις επιλογές του προπονητή του αλλά αυτή την φορά στο δεξί άκρο της άμυνας, καθώς ο Γιαννούλης φαίνεται να επιστρέφει στο αριστερό άκρο της άμυνας.
Με δεδομένη την απουσία του Ντιέ ο Ηλιάδης θα πάρει θέση στο αρχικό σχήμα παίζοντας στην μεσαία γραμμή μαζί με τον Παπαστεριανό.
Στην αριστερή πλευρά ο Ντένις Επσταιν θα είναι και πάλι ένα από τα χαρτιά του Κωφίδη, ενώ στην δεξιά πλευρά όπως όλα δείχνουν ο Τούμα φαίνεται να κερδίζει την θέση από τον Κονέ. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Γιάκομπ που δεν είχε αγωνιστεί στα Γιάννενα εξαιτίας της τιμωρίας του, ενώ ερωτηματικό υπάρχει για το παρτενέρ του. Ο Μπόσνιακ δείχνει να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες εκτός και αν τελικά ο τεχνικός του Ηρακλή προτιμήσει να χρησιμοποιήσει τον Ντίκα.

Με 20 στην αποστολή

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδα θα βρεθούν σήμερα το πρωί σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης όπου θα μελετήσουν για τελευταία φορά τον αντίπαλο τους. Στην συνέχεια ο τεχνικός της ομάδας θα αποκλείσει δυο παίκτες από τον αγώνα από την στιγμή που έχει είκοσι παίκτες στην αποστολή.
Αναλυτικά οι είκοσι ποδοσφαιριστές που συμπεριέλαβε στην αποστολή ο Σάββας Κωφίδης είναι οι εξής.
Κοβαλέφσκι , Μπαντής, Κατσαμπής, Σαρακατσάνος, Παπαζαχαρίας, Γιαννούλης, Ιωαννίδης, Περπερίδης, Μάρτος, Τούμα Επστάιν, Παπαστεριανός, Ηλιάδης, Βουτσιάς, Κονέ, Γιάντσης, Βέλλιος, Μπόσνιακ , Ντίκα, Γιάκομπ. Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: