Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Πλάνα χωρίς «εννιάρι»!

Σχέδια χωρίς κλασσικό φορ κάνει ο Ιγκόρ Τούντορ για το ματς του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης. Δύσκολα θα προλάβει η τριάδα που επέστρεψε χθες, ανοίγει το ροτέισον ο Κροάτης.

Πλάνα χωρίς «εννιάρι»
Πριν το ματς με τον Πανθρακικό ο Ιγκόρ Τούντορ το σκέφτηκε, αλλά δεν το έπραξε. Τώρα όμως φαίνεται πως θα το κάνει. Ο Κροάτης τεχνικός του ΠΑΟΚ σκοπεύει να παρατάξει την ομάδα του στο εκτός έδρας ματς (1/11, 15:00) με τον Αστέρα Τρίπολης χωρίς επιθετικό περιοχής.

Ο Μπερμπάτοφ ως γνωστόν είναι εκτός, λόγω του τραυματισμού που υπέστη στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής με τον Παναθηναϊκό και ο Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης δεν είναι ο… γνωστός Αθανασιάδης. Η… κακή ημέρα φάνηκε από το πρωί, καθώς τραυματίστηκε στο πρώτο φιλικό με την Κουτ Αζούρ και το ξεκίνημα του, έχοντας χάσει όλη την προετοιμασία, είναι μέτριο.

Ο 39χρονος τεχνικός προβληματίζεται από αυτό το γεγονός, βλέποντας και την παρουσία του παίκτη στο ματς με τον Πανθρακικό την Τετάρτη για το Κύπελλο και στο παιχνίδι με τους Αρκάδες αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον Ζάιρο στη θέση του με τον Μακ να τον πλαισιώνει.

Παράλληλα, δύσκολα θα χρησιμοποιηθεί ο Τσίμιροτ, ο οποίος επέστρεψε χθες και μετά από ένα δίμηνο σε φουλ ρυθμούς, καθώς θα έχει λίγες προπονήσεις στα πόδια του, ενώ ίδια είναι πάνω-κάτω τα δεδομένα και για τους Κωνσταντινίδη-Κίτσιου. Οι δυο τους έχει περισσότερες πιθανότητες, διότι ήταν εκτός για λιγότερο χρονικό διάστημα.

Ωστόσο, ο Ιγκόρ Τούντορ έδειξε ικανοποιημένος με την παρουσία κάποιων παικτών του στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό και τους έχει στο μυαλό του για την Κυριακή. Ένας απ’ αυτούς είναι ο Γιάννης Σκόνδρας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: