Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Πογιέτ: «Από την επόμενη εβδομάδα θα αλλάξουν πολλά»

«Μαστίγιο και καρότο» από την πρώτη μέρα έπιασε ο Γκουστάβο Πογιέτ. Ο Ουρουγουανός είπε στους παίκτες της ΑΕΚ ότι μπορούν να πετύχουν πολλά, αλλά προανήγγειλε αλλαγές και απόλυτο επαγγελματισμό.

Πογιέτ: «Από την επόμενη εβδομάδα θα αλλάξουν πολλά»
Το στίγμα των προθέσεων του στην ΑΕΚ έδωσε από την πρώτη κιόλας μέρα ο Γκουστάβο Πογιέτ.

Μιλώντας στους παίκτες, στο πλαίσιο της παρθενικής του προπόνησης στην «Ένωση», ο Ουρουγουανός τους έδωσε εξ αρχής να καταλάβουν τις προτεραιότητες και τις διαχωριστικές γραμμές που θέτει.

«Σήμερα και αύριο δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι στον τρόπο δουλειάς. Θα πάμε σε μια πεπατημένη γιατί έχουμε ματς την Κυριακή, αλλά να ξέρετε ότι από την επόμενη εβδομάδα θα αλλάξουν πολλά εδώ και θέλω να είστε συγκεντρωμένοι, προσεκτικοί και επαγγελματίες», τους είπε χαρακτηριστικά.

Αφού ξεκαθάρισε λοιπόν ότι «το πρώτο που θέτω ως κανόνα και βάση συνεργασίας είναι ο απόλυτος επαγγελματισμός και σε αυτό δεν δέχομαι πολλά-πολλά», κατέληξε:

«Από αυτά που έχω δει από εσάς νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Να φτιάξουμε μια ομάδα που θα κερδίζει πολύ και ανεξαρτήτως δυναμικότητας αντιπάλου. Αυτό που θέλω να δω από σας είναι να δίνετε το 100%».

Δεν υπάρχουν σχόλια: