Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

«Τρέχει» για Παναθηναϊκό ο Τσόρι!

Ανακούφιση επικρατεί στον Ολυμπιακό για το γεγονός ότι ο Τσόρι γλίτωσε τα χειρότερα, στενοχωρημένος ο Αργεντινός που θα κάνει αγώνα δρόμου για Λεωφόρο. Τα δεδομένα για Καμπιάσο, Ντουρμάζ.

«Τρέχει» για Παναθηναϊκό ο Τσόρι
Ναι μεν, αλλά για Τσόρι Ντομίνγκες στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» θα στερηθούν των υπηρεσιών του 34χρονου που γλίτωσε πάντως τα χειρότερα. Αρχικά υπήρχαν φόβοι ότι ο τραυματισμός που υπέστη στο ματς Κυπέλλου με τον Πλατανιά την Τετάρτη είναι θλάση βαριάς μορφής, τελικά είναι ελαφριάς μορφής και ο παίκτης αναμένεται να επιστρέψει στη δράση μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Το πότε ακριβώς θα συμβεί αυτό έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Θα είναι απών από τα ματς με Βέροια, Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Ηρακλή κατά σειρά. Το τριήμερο 14,15,16 Νοεμβρίου δεν υπάρχει δράση λόγω των μπαράζ για το Euro 2016. Το αμέσως επόμενο ματς είναι στις 21 Νοεμβρίου με τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης»!

Αυτό το ματς έχει στο μυαλό του πλέον ο Τσόρι και θα δουλέψει αυτές τις ημέρες ώστε να βρεθεί στην επιθυμητή κατάσταση στα μέσα του Νοεμβρίου ώστε να τον έχει στα πλάνα του ο Μάρκο Σίλβα για το ματς με τους «πράσινους». Άλλωστε, είχε σκοράρει στο περυσινό ματς, μειώνοντας σε 2-1 ύστερα από κομπίνα που έγινε σε εκτέλεση φάουλ και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του σε περίπτωση που αυτή ισοβαθμούσε με τον «αιώνιο» αντίπαλο.

Ο παίκτης από την πλευρά του παρουσιάζεται στενοχωρημένος, διότι από το καλοκαίρι έως τώρα έχει βγει off τρεις φορές. Αρχικά υπέστη τραυματισμό στην προετοιμασία και έχασε στη συνέχεια τέσσερα από τα πέντε φιλικά, ενώ αυτός ο τραυματισμός που έπαθε προχθές είναι ο δεύτερος μυϊκός για φέτος.

Δύσκολα θα το ρισκάρει

Σε ό,τι αφορά τους Καμπιάσο, Ντουρμάζ είναι εντάξει ιατρικά και έχουν βγάλει χωρίς πρόβλημα δύο προπονήσεις και ο Μάρκο Σίλβα το σκέφτεται αν θα τους πάρει στη Βέροια για το Σαββατιάτικο ματς (30/10, 19:30). Πάντως, εκτιμάται ότι είναι λίγες οι πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο. Τον Καμπιάσο μάλλον θα τον έχει στη διάθεση του για το ματς με την Ντιναμό, ενώ ο Σουηδός ούτως ή άλλως δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι με τους Κροάτες και όπως φαίνεται θα τον δούμε ξανά κόντρα στον Ηρακλή στο Καραϊσκάκη στις 8 Νοεμβρίου.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: