Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Κατάθεση ποιότητας, αλλά και ψυχής!!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει στο sport-fm.gr την παρουσία του Τζίμι Ντουρμάζ στο φετινό Ολυμπιακό!

Κατάθεση ποιότητας, αλλά και ψυχής!
• Δεν μπορεί κάποιος να μην σταθεί στην παρουσία του Ντουρμάζ φέτος στον Ολυμπιακό-κι όχι μόνο σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο.

• Ο Σουηδός δείχνει με την όλη του στάση ότι υπάρχουν και παίκτες, και δη ξένοι, που δεν έχουν πρόβλημα να παίξουν και με πόνο.

• Το παιδί υπέστη θλάση (πρώτου βαθμού) σε παιχνίδι της εθνικής Σουηδίας και έσπασε τα κοντέρ για να προλάβει το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Κι έπαιξε μετά από ακριβώς 7 ημέρες από τον τραυματισμό του. Έμεινε στο ματς για 64 λεπτά, μέχρι που αναπόφευκτα επιδεινώθηκε η κατάστασή του.

• Ο Τζίμι έχοντας ουσιαστικά νέα θλάση, στρώθηκε κάτω στη δουλειά στο Ρέντη, έκανε τις θεραπείες του και κατάφερε να δηλώσει το παρών και ενόψει του αυριανού αγώνα στη Βέροια, χάνοντας ουσιαστικά μόνο το ματς στο Περιστέρι την προηγούμενη Κυριακή.

• Ο διεθνής άσος συμπεριφέρεται επαγγελματικά, βγάζει ένα πάθος και μία ψυχή για να βοηθήσει και δίνει κι ένα παράδειγμα σε αρκετούς παίκτες-κι Έλληνες μάλιστα- που με το που έχουν μία ενόχληση αμέσως...τραβιούνται πίσω και χάνουν έτσι παιχνίδια για ψύλλου πήδημα.

• Κι επειδή κάποιοι πονηροί μπορεί να πουν ότι «σκίζεται» για να προλάβει τα μπαράζ της εθνικής Σουηδίας για τα τελικά του EURO, να θυμίσω πως ίσα ίσα ο Τζίμι ρίσκαρε νέο τραυματισμό για να παίξει σε χρόνο ρεκόρ με την ΑΕΚ, μόλις μία εβδομάδα μετά από τις υποχρεώσεις του με την εθνική του…

• Μπορεί να μην του…φαίνεται του Ντουρμάζ, αλλά η εικόνα που έχει φέτος στον Ολυμπιακό είναι ενός παίκτη που κάνει κατάθεση και ποιότητας, αλλά και ψυχής. Με καλή μπάλα, αλλά και τσαμπουκά! *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: