Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Επίσημη επιστροφή για Ηρακλή!!


Το πρώτο του επίσημο ματς στην Volleyleague μετά από δύο χρόνια απουσίας θα δώσει το Σάββατο (31/10) ο Ηρακλής στην Αλεξανδρούπολη, όπου θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Εθνικό.

Επίσημη επιστροφή για Ηρακλή
Την επιστροφή του στη Volleyleague θα κάνει και επίσημα ο Ηρακλής μετά από δύο χρόνια απουσίας.

Ο γηραιός θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη το Σάββατο (31/10) στις 18.00, θέλοντας να συνδυάσει την μεγάλη επιστροφή του με νίκη. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους, για μια καλή αρχή στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο κεντρικός του Εθνικού Χρήστος Κιόσης είπε για το ματς: «Δεν τον γνωρίζουμε τον Ηρακλή. Εμείς είμαστε καλά και πιστεύω έτοιμοι για την πρεμιέρα. Θέλουμε νίκες στα εντός έδρας παιχνίδια και ειδικά με τις ομάδες που είμαστε σε ίδιο επίπεδο. Μία από αυτές είναι ο Ηρακλής. Είναι καλό που επέστρεψε ο Ηρακλής, έχει ιστορία, κόσμο και είναι μεγάλο σωματείο αρκεί να καταφέρει να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος».

Από την άλλη, ο προπονητής του Ηρακλή Χρήστος Πάτρας τόνισε: «Όλοι οι αγώνες είναι ντέρμπι για την ομάδα μου. Είμαστε σε καλή κατάσταση και θέλουμε να αξιοποιήσουμε το αβαντάζ του αιφνιδιασμού. Θέλουμε ένα καλό ξεκίνημα σε μία δύσκολη έδρα όπως αυτή του Εθνικού». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: