Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

«Μέλι» Αναστασίου για Μέντες!! (video)

Με τα πλέον κολακευτικά λόγια μίλησε για το νέο βοηθό του, Νταβίντ Μέντες ο Γιάννης Αναστασίου. Ο κόουτς του Παναθηναϊκού δήλωσε χαρούμενος που θα έχει στο πλάι του έναν άνθρωπο που τον σέβονται όλοι.

«Μέλι» Αναστασίου για Μέντες (video)
Το στόρι πίσω από την απόφαση-έκπληξη του Νταβίντ Μέντες να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και να γίνει βοηθός του Γιάννη Αναστασίου σχολίασε ο δεύτερος. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού έπλεξε το εγκώμιο του Ολλανδού, τόσο για τις γνώσεις, όσο και για τον χαρακτήρα του, τονίζοντας πως άπαντες στην πράσινη οικογένεια τον σέβονται.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Αναστασίου στη NOVA

«Για κάθε πράγμα υπάρχει εξήγηση. Ο Μέντες είναι ένα παιδί που σκόπευε να ασχοληθεί με την προπονητική σταματώντας την ποδοσφαιρική του καριέρα. Ξέρει τη φιλοσοφία της ομάδας, τρομερός επαγγελματίας και το κυριότερο ξέρει πάρα πολύ καλά το γκρουπ. Κάναμε μια συζήτηση, γιατί αναλαμβάνοντας αυτή τη θέση, θα έπρεπε να απαρνηθεί κάποια πράγματα που σαν ποδοσφαιριστής είναι λίγο δύσκολο να το κάνεις, έχοντας αρχικά στο μυαλό σου να παίξεις μπάλα για ακόμα ένα χρόνο.

Όταν όμως σου δίνεται μια δυνατότητα να ξεκινήσεις την προπονητική σου καριέρα από ένα τέτοιο κλαμπ και σε μια θέση που τουλάχιστον μπορείς να μάθεις πολλά και να εξελιχθείς, ήταν καθαρά δικής του απόφασης και προτεραιοτήτων για το τι ήθελε. Το σκέφτηκε και νομίζω ότι πήρε την πιο σωστή απόφαση. Είναι ένα παιδί που τον σέβονται όλοι στην ομάδα και το κυριότερο ξέρει και βλέπει ποδόσφαιρο. Ήταν ανέκαθεν ένας... προπονητής στο γήπεδο, γιατί πάντα μιλούσε, τώρα πια θα τον έχουμε στην άλλη πλευρά.

Εγώ τον Ντάβιντ τον ήξερα προσωπικά και από την Ολλανδία. Πάντα είχε μια ισχυρή και έντονη προσωπικότητα στο γήπεδο, προσπαθούσε να βοηθήσει τον εαυτό του και τους συμπαίκτες του. Τα στοιχεία τα έχει, το σημαντικό είναι σιγά-σιγά να μάθει, να μπει και με τη βοήθεια μας σε ένα πρόγραμμα, αλλά και την καθημερινή τριβή στο γήπεδο, τότε θα γίνει ένας προπονητής με δυνατότητες για το μέλλον. Το κλαμπ χτίζει με νέους ανθρώπους, με παιδιά που έχουν εξέλιξη και μπορεί πλέον να κοιτάζει διαφορετικά το μέλλον. Ο Μέντες είναι αποδεκτός από όλους εδώ και είναι θετικό που θα τον έχουμε μαζί μας».


Δείτε πλάνα απ' τη χθεσινή προπόνηση με τον Μέντες επί τω έργω:







*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: