Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Καλαϊτζίδης: «Να μας αφυπνίσει η ήττα από τον Κόροιβο»

Η εντός έδρας ήττα από τον Κόροιβο θα πρέπει να λειτουργήσει διδακτικά για την Καβάλα, που υποδέχεται τον Απόλλωνα Πατρών, σύμφωνα με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Καλαϊτζίδης: «Να μας αφυπνίσει η ήττα από τον Κόροιβο»
Αναλυτικά, όσα έγραψε ο έμπειρος γκαρντ στο blog του στο Esake.gr:

Η ομάδα μου δε μπόρεσε να επιστρέψει στις νίκες και μετά από μια κακή εμφάνιση ήρθε η βαριά ήττα μέσα στο γήπεδο μας. Ο Κόροιβος απέδειξε ποσό καλή ομάδα είναι, σημειώνοντας δεύτερη σερί νίκη εκτός έδρας, είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, παίζοντας καλύτερα και φτάνοντας στη νίκη εύκολα, κάτι που το αναγνώρισε ο κόσμος της Καβάλας με το χειροκρότημα του. Εμείς δε μπορέσαμε να κάνουμε πράξη αυτά που σχεδιάσαμε στην προπόνηση, να βγάλουμε δηλαδή ενέργεια παίζοντας δυνατά στην άμυνα κι έτσι ήρθε μοιραία η ήττα..

Μία ήττα που θα πρέπει να μας αφυπνίσει, να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά, γιατί το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα και γιατί το ερχόμενο Σάββατο παίζουμε πάλι έναν αγώνα στην έδρα μας όπου η νίκη είναι μονόδρομος!

Η διοίκηση στην προσπάθεια της να ενισχύσει την ομάδα, αποφάσισε την αντικατάσταση δύο παικτών και όλη την εβδομάδα προσπαθήσαμε για την γρηγορότερη προσαρμογή τους έτσι ώστε να εμφανιστεί η ομάδα όσο το δυνατόν πιο έτοιμη στον αγώνα απέναντι στον Απόλλωνα Πατρών.

Η ομάδα της Πάτρας προέρχεται από τρεις ήττες και ψάχνει για την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι άλλαξε προπονητή, ανέλαβε ο coach Μέξας, ένας προπονητής που είχε μια πετυχημένη χρονιά πέρυσι με τον ΚΑΟΔ, τον οποίον γνωρίζω και εκτιμώ και είμαι σίγουρος ότι ο Απόλλωνας θα παρουσιάσει ένα διαφορετικό -προς το καλύτερο- πρόσωπο σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια του. Ξέρουμε όλοι στην ομάδα ότι πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να πάρουμε τη νίκη που τόσο πολύ θέλουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: