Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Καλλινικίδης: «Πλησιάζει η ώρα για την πρώτη μας νίκη»

Ο Άκης Καλλινικίδης εκτιμά πως μετά και τις μεταγραφές που έγιναν ο Αρκαδικός περιμένει την πρώτη του νίκη και έκανε κάλεσμα στον κόσμο να έρθει στο γήπεδο στο ματς του Σαββάτου με το Ρέθυμνο.

Καλλινικίδης: «Πλησιάζει η ώρα για την πρώτη μας νίκη»
Αναλυτικά, ο πολύπειρος φόργουορντ έγραψε στο blog του στο ESAKE.gr:

Φίλες και φίλοι εδώ είμαστε πάλι πιστοί στο εβδομαδιαίο ραντεβού μας. Η περασμένη αγωνιστική είχε πολλά. μαθήματα για εμάς, για μια ακόμα φορά. Μπορεί να ακούγεται βαρετό, αλλά είναι πραγματικότητα. Κάθε παιχνίδι για εμάς, είναι ένα μάθημα. Άλλες φορές καλό, άλλες φορές κακό.

Κόντρα στον Ολυμπιακό φανερώσαμε δύο πρόσωπα. Ένα κάπως. άτολμο στο πρώτο ημίχρονο και ένα δεύτερο, σαφώς πιο ικανό, σαφώς πιο δημιουργικό και φυσικά πιο αποτελεσματικό. Πάνω σε αυτό δουλέψαμε όλη την εβδομάδα για το παιχνίδι με το Ρέθυμνο. Δεν έχουμε ούτε το χρόνο, ούτε τη διάθεση να σταθούμε παραπάνω απ' όσο χρειάζεται στο παιχνίδι του ΣΕΦ.

Πλέον, κοιτάμε το επόμενο, αυτό με το Ρέθυμνο. Η εβδομάδα που πέρασε ήταν εξαιρετική για εμάς. Έγιναν δύο ακόμα σημαντικές προσθήκες, με δύο παίκτες που είναι έτοιμοι να μας βοηθήσουν από το συγκεκριμένο κιόλας παιχνίδι. Είναι γεγονός πως η ώρα για την πρώτη μας νίκη στην κατηγορία πλησιάζει και το ματς με το Ρέθυμνο είναι από την αρχή του, πολύ σημαντικό για εμάς.

Αυτό που θέλω να πω είναι πως χρειαζόμαστε τον κόσμο στο πλευρό μας. Η διάθεση που έχει δείξει για να μας στηρίξει είναι τεράστια και τον ευχαριστούμε πάρα πολύ γι' αυτό. Θέλουμε λοιπόν και αυτό το Σάββατο να είναι κοντά μας, στο ΔΑΚ, να δημιουργήσει μια εκπληκτική ατμόσφαιρα και όλοι μαζί στο φινάλε να πανηγυρίσουμε την παρθενική νίκη του Αρκαδικού στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: