Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Σκόουλς: «Δεν θα ήθελα να παίξω σε αυτή την Μάντσεστερ»

Ο παλαίμαχος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ασκεί σκληρή κριτική στον Λουίς Φαν Χάαλ και την αμυντικο-μανιακή φιλοσοφία του.

Σκόουλς: «Δεν θα ήθελα να παίξω σε αυτή την Μάντσεστερ»
Τα 247 λεπτά που έχει μείνει «στεγνή» από γκολ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι πολλά και ο αποκλεισμός της από την Μίντλεσμπρο στο Κύπελλο Αγγλίας ήρθε να κάνει ακόμα πιο βαρύ το κλίμα.

Ο Πολ Σκόουλς δεν έκανε τα πράγματα πιο εύκολα για τον Λουίς Φαν Χάαλ. Αντίθετα του «τα έχωσε», λέγοντας πως προπονεί μια ομάδα υπερβολικά αμυντική στην οποία «κανείς δεν θα απολάμβανε να παίζει».

Παράλληλα προσπάθησε να υπερασπιστεί τον Γουέιν Ρούνεϊ λέγοντας πως: «Ακόμα και άλλοι μεγάλοι πρώην επιθετικοί της ομάδας θα είχαν πρόβλημα στο να σκοράρουν με αυτή την ομάδα».

Ο Σκόουλς, αν και αναγνώρισε την ευφυέστατη –αμυντικά- διαχείριση της ομάδας από τον Ολλανδό τεχνικό, τονίζει ότι η έλλειψη δημιουργικότητας και η άρνησή του να ρισκάρει έχουν στοιχίσει στην Γιουνάιτεντ: «Φαίνεται σαν να μην θέλει (ο Φαν Χάαλ) παίκτες που να βάζουν γκολ. Δεν είναι η ομάδα στην οποία θα απολάμβανα την συμμετοχή», συμπλήρωσε ο 40χρονος πρώην μέσος, ο οποίος «αποτελείωσε» τον Φαν Χάαλ με το καρφί: «Αυτό το στυλ σίγουρα δεν θα το ακολουθούσε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον»… *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: