Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Ξεπέρασε τα 6.000 διαρκείας ο ΠΑΟΚ!

Με πολύ ικανοποιητικούς ρυθμούς συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Έσπασε το «φράγμα» των 6,000 καρτών. Όλοι τους μπαίνουν σε κλήρωση για πλούσια δώρα.

Ξεπέρασε τα 6.000 διαρκείας ο ΠΑΟΚ
Όλο και περισσότεροι φίλοι του ΠΑΟΚ σπεύδουν να κλείσουν θέση στην Τούμπα εν όψει της νέας σεζόν. Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται με πολύ ικανοποιητικούς ρυθμούς.

Σήμερα (28/7) έσπασε το «φράγμα» των 6.000 καρτών. Ο τυχερός της ημέρας ήταν ο Ζαφείρης Πλούσιος που τα τελευταία δέκα χρόνια παίρνει διαρκείας στη θύρα 1 του γηπέδου. Για λογαριασμό του παρέλαβε το δώρο και την κάρτα, η γυναίκα του η οποία ευχήθηκε μέσω του paokfc.gr «η ομάδα μας να έχει καλή αρχή και μακάρι στο τέλος να βγει και πρωταθλήτρια».

inner

Υπενθυμίζεται πως όσοι φίλοι της ομάδας αγοράζουν εισιτήριο διαρκείας μπαίνουν σε κλήρωση για πλούσια δώρα. Επίσημα προϊόντα του ΠΑΟΚ, tablet, ρολόι, αλλά και τρεις μηχανές της Kymco. Η ΠΑΕ θα ανακοινώσει τους νικητές μέσα από τα επίσημα μέσα του συλλόγου, το σάιτ, αλλά και τους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: