Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Sokratis και Κονέ για... Πρέμιερ Λιγκ!!

Τα τελευταία χρόνια αρκετοί παίκτες έχουν... εξαργυρώσει ένα εξαιρετικό Μουντιάλ με μια σπουδαία μεταγραφή! Σας παρουσιάζουμε παίκτες που έλαμψαν στη Βραζιλία και θα μπορούσαν να αγωνιστούν στην Πρέμιερ Λιγκ      
Αρσεναλ - Σωκράτης Παπασταθόπουλος
Η Αρσεναλ χρειάζεται απεγνωσμένα έναν ακόμα κεντρικό αμυντικό. Ο Μπακαρί Σανιά ήταν στις επιλογές ακόμα και για το κέντρο της άμυνας, αν και δεξί μπακ. Παράλληλα, ο Τόμας Βερμάελεν, είναι πιθανό να αποχωρήσει από την ομάδα το καλοκαίρι. ο Παπασταθόπουλος προέρχεται από ένα εξαιρετικό κύπελλο και απέδειξε πως είναι ένας εξαιρετικός αμυντικός, είναι πάντα στη σωστή θέση και φοβερός στον αέρα. Παράλληλα, μπορεί να καλύψει το δεξί άκρο αν χρειαστεί. Σίγουρα θα είναι το τέλειο εργαλείο για τον Αρσέν Βενγκέρ. 
Στόουκ - Παναγιώτης Κονέ
Ο Κονέ έκανε ένα πολύ ενθαρρυντικό Μουντιάλ, έβγαλε ενέργεια, ευέλικτος μέσος, ικανός να βοηθήσει τόσο στο ανασταλτικό όσο και στο επιθετικό κομμάτι. Εκρηκτικός, μπορεί με μια έξυπνη πάσα να δημιουργήσει φάση, αυτό ακριβώς που θέλει και ο Μαρκ Χιουζ. Ο τεχνικός της Στόουκ προσπαθεί να αλλάξει το στυλ της πομάδας, όχι όμως και να την κάνει λιγότερη επικίνδυνη. Ο Κονέ ταιριάζει απόλυτα σε αυτό το στυλ και ο Ελληνας μέσος είναι έτοιμος για τη μεταγραφή στην Πρέμιερ Λιγκ. 

Μαν. Γιουνάιτεντ -  Μιγκέλ Λαγιούν
Ο Λουίς Φαν Γκάαλ είναι πιθανό να χρησιμοποιήσει τόσο τετράδα στην άμυνα όσο και τρεις αμυντικούς. Ο Λαγιούν μπορεί να τα καταφέρει, αφού έκανε ένα εξαιρετικό Μουντιάλ. Ο Λαγιούν μπορεί να παίξει και στις δυο πτέρυγες. Αυτό θα είναι ένα μεγάλο όφελος για τη Γιουνάιτεντ που δεν έχει αξιόπιστο back-up για τον Ράφαελ ντα Σίλβα και Λούκα Σο.

Αστον Βίλα - Σενάντ Λούλιτς
Ο Πολ Λαμπέρτ αλλά σχήμα από παιχνίδι σε παιχνίδι , όπως έκανε εξαιρετικά στη Νόριτς. Βέβαια, το γεγονός αυτό ήταν λιγότερο εμφανές στην Αστον Βίλα. Βέβαια, στους «Χωριάτες» δεν είχε ευέλικτους παίκτες. Ωστόσο, ο Λούλιτς θα ήταν τέλειος... Παίκτης που βγάζει πολύ ενέργεια στο παιχνίδι, μπορεί να παίξει σε ολόκληρη την αριστερή πτέρυγα, ενώ μπορεί να καλύπτει κενά και στα δεξιά. Σίγουρα θα αυξήσει σημαντικά τις τις τακτικές επιλογές του Λάμπερτ.

Τσέλσι - Μέμφις Ντεπάι
Η Τσέλσι έχει πολλές επιλογές στη θέση του, αλλά ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν μπορεί να αρνηθεί ποτέ έναν εκρηκτικό εξτρέμ. Ο Ντεπάι ήταν εντυπωσιακός στο Παγκόσμιο Κύπελλο κάνοντας απίστευτα πράγματα απέναντι σε Αυστραλία και Χιλή. Εξαιρετική πειθαρχία στο τακτικό κομμάτι, μπορεί να παίξει σε αρκετές θέσεις και στην ηλικία των 20 ετών το μέλλον του ανήκει...


Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: