Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Διακαής πόθος ο Γιαννιώτης!!

Ο Ανδρέας Γιαννιώτης αποτελεί τον διακαή πόθο του Άρη για τη θέση του τερματοφύλακα στην παρουσία της ομάδας στη Football League.

Διακαής πόθος ο Γιαννιώτης

Οι άνθρωποι του Αρη έχουν ρίξει όλο το βάρος στην απόκτηση του 22χρονου τερματοφύλακα, αφού θεωρούν πολύ σημαντικό να καλύψουν το κενό που δημιουργήθηκε από την αποχώρηση του Σωκράτη Διούδη με έναν έμπειρο τερματοφύλακα κάτω των 24 ετών και να διατηρήσουν ακέραιες τις τρεις μεταγραφές που επιτρέπονται για τις μεγάλες ηλικίες.

Η περίπτωσή του, ωστόσο, δεν είναι εύκολη. Η είδηση της παραχώρησής του από τον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, ανάμεσα στις οποίες υπάρχουν ομάδες και από τη Super League.

Στον ανταγωνισμό έναντι των ομάδων της Super League, ο Αρης υστερεί, ωστόσο, το μεγάλο διαπραγματευτικό όπλο στην προσπάθεια να τον κάνει δικό του, είναι ότι μπορεί να εκπληρώσει τη ρήτρα που θέτει ο Ολυμπιακός για τον δανεισμό του.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν στην ομάδα που θα τον δανείσουν να κάνει τουλάχιστον 20 παιχνίδια, ώστε να μπορέσει να εξελιχθεί και να μην πάει χαμένη η χρονιά, ενώ έχουν αφήσει ελεύθερη την επιλογή της ομάδας στον παίκτη, υπό την προϋπόθεση η ομάδα της επιλογής του να εγγυηθεί ότι θα κάνει τα παραπάνω παιχνίδια.

Οι «κίτρινοι» έχουν ενημερώσει τον Γιαννιώτη για τις προθέσεις τους και σκοπεύουν να διαπραγματευτούν μέχρι τέλους την απόκτησή του, διότι θεωρούν ότι (μαζί με τον Καλογεράκη) καλύπτεται επαρκώς η θέση κάτω από τα δοκάρια. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: