Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

''Τον πίστευα τον Σιαλμά''

Ψήφο εμπιστοσύνης στον Δημήτρη Σιαλμάς έδωσε ο Νίκος Κωστένογλου, όπως παραδέχτηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νικη της ΑΕΚ στη Λιβαδειά.

''Τον πίστευα τον Σιαλμά''
Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για το ξέσπασμα του Έλληνα επιθετικού με τα δυο γκολ που πέτυχε, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη νίκη παρά τις αντιξοότητες, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσεις για τις αποφάσεις τις διαιτησίας και τις επιστροφές των τραυματιών της Ένωσης.
«Θεωρώ ότι ήταν μία πολύ σημαντική νίκη για μας. Μας δίνει θάρρος και δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας. Θα είναι βέβαια δύσκολα τα πράγματα. Κατά διαστήματα είχαμε καλή ανάπτυξη - αν και έχω μεγαλύτερες απαιτήσεις. Είναι σημαντικό που κερδίσαμε, όμως θα πρέπει να αφήσουμε πίσω αυτό το ματς.
Χρειάζονται συγχαρητήρια οι παίκτες μας, παρά τις διάφορες αντιξοότητες. Συνεχίζουν την προσπάθειά τους. Θέλω όμως να μη στεκόμαστε σε αυτό συνέχεια. Πρέπει να μένουν μέσα στην ομάδα, να διδασκόμαστε από τα προβλήματα και να προχωράμε. Θα προσπαθήσουμε με συγκροτημένη και εξειδικευμένη δουλειά την προσπάθεια για την ομάδα μας, που νομίζω ότι το χρειάζεται. Είναι ευχάριστο πως όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι σε εγρήγορση. Ακόμα και παίκτες που είναι στο πάγκο ή και εκτός ομάδος. Τους έχω τονίσει συχνά πυκνά να είναι επαγγελματίες, γιατί το πρωτάθλημα είναι μεγάλο. Χαίρομαι γιατί παίκτες που μπαίνουν στην ενδεκάδα προσπαθούν και μάχονται».
Για τον Σιαλμά: «Πέρασε μία δύσκολη περίοδο, πίστευα σε αυτόν, τον χρησιμοποίησα και μας δικαίωσε. Δεν θέλω υπεραισιδοξία, όμως σίγουρα μία νίκη τονώνει το ηθικό.
Για τις αλλαγές και την επιστροφή κάποιων παικτών: «Μπήκε και ο Λαγός που έχει καιρό να παίξει. Ο Λεονάρντο είχε έναν τραυματισμό, δεν ήταν τελειώς έτοιμος. Αναγκάζομαι να τους χρησιμοποιήσω γιατί δεν υπάρχουν πολλές επιλογές. Πιστεύω με το πέρασμα του χρόνου θα βελτιώσουμε την εικόνα μας. Ατομικά και ομαδικά».
Για τον Λεβαδειακό: «Αυτό το παιχνίδι θεωρώ ότι ήταν δύσκολο για μας. Με τον κ. Παράσχο θεωρώ ότι και βελτιώνεται ο Λεβαδειακός και είναι δύσκολος αντίπαλος για τη συνέχεια».
Για τις αποφάσεις της διαιτησίας: «Νομίζω δεν υπάρχει πέναλτι και για τη φάση του γκολ δεν έχω άποψη. Και στην κόκκινη του Σιαλμά, ο Δημήτρης πάτησε κατα λάθος τον παίκτη, του ζήτησε συγγνώμη αλλά ο διαιτητής του έδειξε κάρτα. Ακόμη και γκολ όμως τα ήταν, η φάση έγινε στο 93' οπότε δε νομίζω ότι επηρεάζει τον αγώνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: