Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

«Όταν δεν τελειώνεις το παιχνίδι...»

Ο Γιώργος Δώνης τόνισε στη συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ ότι η ομάδα του θα έπρεπε να είχε «τελειώσει» το παιχνίδι, ενώ αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο για την διαιτησία.

«Όταν δεν τελειώνεις το παιχνίδι...»
«Το παιχνίδι είχε δύο όψεις. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε το καλύτερο 45λεπτο στο πρωτάθλημα. Ήμασταν ήρεμοι στην κυκλοφορία της μπάλας, είχαμε πολύ σωστές και ψύχραιμες επιλογές, όπως επίσης και πολλές τελικές προσπάθειες. Θα μπορούσαμε να πάμε με καθαρό σκορ στα αποδυτήρια. Όταν αυτά τα ματς δεν τα τελειώνεις, είναι φυσιολογικό να υπάρχει πίεση και να δημιουργείται άγχος.
Και όσο περνά ο χρόνος, να χειροτερεύει η κατάσταση. Σε γενικές γραμμές, αμυνθήκαμε σωστά και καταφέραμε να πάρουμε ένα σημαντικό τρίποντο που μας βάζει στην πεντάδα έχοντας μάλιστα και ένα ματς λιγότερο», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Δώνη.
Στη συνέχεια, ο τεχνικός του Ατρομήτου αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Τόμας στην προθέρμανση και την παρουσία του Νάστου στο κέντρο της άμυνας. «Στη διάρκεια της προθέρμανσης, μας ήρθε το χειρότερο νέο. Την ώρα που μας έλειπε ο Ζουέλα και που ο Φυτανίδης δεν είχε τον απαιτούμενο αγωνιστικό ρυθμό, τραυματίστηκε ο Τόμας. Ο Νάστος, ο οποίος είχε περίπου 2 χρόνια να παίξει κεντρικός αμυντικός, συμπεριφέρθηκε άψογα και αξίζουν συγχαρητήρια και στον Βαγγέλη, αλλά και στον Σωκράτη. Οπως επίσης και στον Σκόνδρα που χτύπησε πολύ στην πλάτη στο πρώτο ημίχρονο, αλλά παρά τον πόνο, κατάφερε να βγάλει όλο το 90λεπτο».
Τέλος, ο Δώνης αναφέρθηκε και στον αγώνα Κυπέλλου που ακολουθεί με τον Άρη, ενώ όταν ρωτήθηκε για την διαιτησία του Αρετόπουλου αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο. «Είμαι ευχαριστημένος από προσπάθεια. Έχουμε δύο κολλητά ματς με τον Αρη στην έδρα μας. Θέλουμε την πρόκριση για να μπούμε στην 8άδα του Κυπέλλου. Αυτό το παιχνίδι κοιτάζουμε τώρα», τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: