Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

O μπασκετμπολίστας που έγινε τρανσέξουαλ!!

Η πιο ψηλή τρανσέξουαλ του κόσμου είναι πρώην μπασκετμπολίστας! Η 25άχρονη Lindsey έχει ύψος 2.13 κι έχει ξεκινήσει τη διαδικασία μεταμόρφωσής της.

O μπασκετμπολίστας που έγινε τρανσέξουαλ
Ο Greg Walker μεγάλωσε μέσα στα γήπεδα του Οχάιο και στα 21 του κέρδισε υποτροφία πάνω σε οικονομικά και μάρκετινγκ στο πανεπιστήμιο Central Michigan College.

Πότε αποφάσισε να αλλάξει τη φύση του και να ακολουθήσει τον εσωτερικό του κόσμο; Στα 20 του άρχισε να ντύνεται ως γυναίκα και μετέπειτα άρχισε να παίρνει οιστρογόνα και να βγάλει προς τα έξω τη θηλυκή του πλευρά.
«Ήμουν ένα από τα πιο δημοφιλή παιδιά στο σχολείο. Ήμουν έξυπνος και πάντα τα κορίτσια με κυνηγούσαν. Αλλά εγώ ένιωθα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Ένιωθα μοναξιά και πίστευα ότι είχα κάτι. Στα 18 μου άρχισα να ψάχνω γιατί ένιωθα έτσι, τόσο διαφορετικά από τους υπόλοιπους.

Παρόλο που έκρυβα τα συναισθήματά μου πολύ καλά, πάντα ήξερα ότι ήμουν διαφορετικός. Στα 21 μου είχα φτάσει στο “αμήν” και άρχισα να έχω συναισθηματικά προβλήματα που με οδήγησαν στο αλκοόλ.

Μια μέρα εντελώς ξαφνικά κάτι έκανε “κλικ” μέσα μου και ήξερα τι έπρεπε να κάνω. Άρχισα να φοράω γυναικεία ρούχα και μετά ξεκίνησα τις γυναικείες ορμόνες, για να καταστείλω την τεστοστερόνη στον οργανισμό μου» λέει ο Greg ή καλύτερη η Lindsey.

Η Lindsey αποκάλυψε το μυστικό της με ένα γράμμα στους γονείς της που την αποδέχθηκαν, όχι όμως και ο επίσης πανύψηλος αδερφός της.  Όσο για το πώς βρίσκει γυναικεία ρούχα σ’ αυτό το ύψος; Μόνο από το ίντερνετ.
Πηγή: Superbasket.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: