Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

«Σημαντικό ότι κερδίσαμε»

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα αναφέρθηκε στη σημασία που είχε για τον Αρη η κατάκτηση της νίκης αλλά και για τη νευρικότητα που είχαν οι παίκτες της ομάδας.

«Σημαντικό ότι κερδίσαμε»
«Το πιο σημαντικό σε αυτό το παιχνίδι ήταν να κερδίσουμε και να πάρουμε τους τρεις πόντους. Σίγουρα δεν κάναμε την καλύτερη εμφάνιση που μπορούσαμε, καθώς υπήρχε μία νευρικότητα που την έβλεπα στα πόδια των παικτών. Το ευχάριστο είναι ότι κερδίσαμε δίκαια. Ο αντίπαλος δεν είχε καμία κλασική ευκαιρία και στο τελευταίο μισάωρο θα μπορούσαμε να κερδίσουμε πιο εύκολα πριν φτάσουμε στο 90’.
Έχουμε ένα Γολγοθά μπροστά μας με πολύ δύσκολα παιχνίδια και θα πρέπει να έχουμε καλύτερη απόδοση από αυτήν που είχαμε σήμερα. Σας λέω ότι η πίεση που είχαμε μετά τα όσα έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα ήταν μεγάλη. Έπαιξαν κάποια παιδιά μετά από καιρό χωρίς παιχνίδια στα πόδια τους και ζήτησαν στην πορεία να γίνουν αλλαγή. Έχουμε έναν Γολγοθά παιχνιδιών και πρέπει να ήμαστε όλοι μαζί».
Για την παρουσία του Καστίγιο: «Ο Καστίγιο και ο Παπαστεριανός έκαναν μία εβδομάδα προπονήσεις μαζί μου. Ήξερα ότι για κάποιο διάστημα θα μπορούσαν να βοηθήσουν και να μας δώσουν λύσεις. Και οι δύο δεν άντεξαν και προς τιμήν τους ζήτησαν να γίνουν αλλαγή. Δεν θέλω να πω οτιδήποτε άλλο. Έδωσαν μεγάλη βοήθεια στην ομάδα».
Για το τι αντιμετώπισε στην ομάδα στην πρώτη προπόνηση που έκανε: «Καταρχάς υπήρχε ένα πολύ κακό κλίμα και υπήρχε κακή ψυχολογία. Αυτό ήταν το χειρότερο από όλα και φάνηκε σε μεγάλο διάστημα του παιχνιδιού, ότι οι παίκτες χάνουν την αυτοπεποίθησή τους, δεν νιώθουν σιγουριά για τα πόδια τους. Έπρεπε να αλλάξουμε κάποια πράγματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: