Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

«Ψάχνουμε λύσεις όλοι μαζί»

Ο Λάσλο Μπόλονι στάθηκε στις ευκαιρίες που δεν δημιούργησαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ, τόνισε ότι ίσως έπρεπε να είχε βάλει νωρίτερα τον Ρομπέρ στο παιχνίδι και αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον για τον Νιμαν...

«Ψάχνουμε λύσεις όλοι μαζί»
“Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ήρθαμε αρχικά για να μη χάσουμε και αν μπορούσαμε να παίρναμε τη νίκη. Η ισοπαλία μπορεί να αποδειχθεί καλό αποτέλεσμα αν τη συνδυάσουμε με νίκη στο επόμενο ματς. Στο πρώτο μέρος ήμασταν πιο δυνατοί στο χώρο του κέντρου, είχαμε ενδιαφέρουσα κατοχή της μπάλας, όμως δυστυχώς δεν κάναμε ευκαιρίες για γκολ. Περίμενα να βρούμε καλές ενέργειες στην πλάτη της άμυνας της Ξάνθης.
Στο δεύτερο μέρος ήμασταν απόντες για 10-15 λεπτά και σε εκείνο το σημείο μας πίεσαν. Δυστυχώς πρέπει να αποδεχθούμε την ισοπαλία και μάλλον έκανα λάθος που δεν έβαλα νωρίτερα τον Ρομπέρ. Για μένα ήταν σημαντικό παιχνίδι και χαίρομαι για την αυτοσυγκέντρωση των παικτών”.
Για τις επιθετικές προσπάθειες του ΠΑΟΚ: “Είχαμε δύο προβλήματα, δεν αναζητήσαμε τη μπάλα στο χώρο και δεν δώσαμε πάσες στην κατάλληλη στιγμή. Το πρώτο σημαντικό είναι να επιλέξεις την κατάλληλη στιγμή για πάσα και το δεύτερο είναι να πηδήξει ο επιθετικός στο σωστό χρόνο. Οι επιθετικοί μας δεν ζήτησαν τη μπάλα στο χώρο, αλλά είναι αλήθεια ότι δεν είχαν και πολύ χώρο”.
Για τις μεταγραφές: “Ψάχνουμε λύσεις όλοι μαζί. Δεν απαιτώ ποδοσφαιριστές. Προσπαθούμε να βρούμε λύσεις που θα μας βοηθήσουν. Προσπαθώ να δώσω την ευκαιρία σε παίκτες που υπάρχουν και επίσης προσπαθούμε να δοκιμάσουμε να βρούμε κάποιους ποδοσφαιριστές που να δώσουν λύσεις”.
Για το ενδιαφέρον σχετικά με τον Νιμανί: “Τον γνωρίζω από τη θητεία μου στη Μονακό, ήταν διεθνής στις μικρές εθνικές. Τον είχα χρησιμοποιήσει όταν αντιμετωπίζαμε επιθετικά προβλήματα και είχε ενδιαφέρον. Δεν είχε την αναμενόμενη εξέλιξη, χωρίς να του λείπει η ταχύτητα ή η τεχνική. Θα τον δω, θα δούμε αν μπορεί να αλλάξει τρόπο σκέψης του στο παιχνίδι και ίσως να αποτελέσει μία λύση. Αν συμφωνήσω να έρθει ο ποδοσφαιριστής, θα πρέπει να κοιτάξουμε να τον πάρουμε για περισσότερο από έξι μήνες. Δεν πρόκειται να πάρουμε παίκτη για 3-4 μήνες”.
Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ θα δώσει τρεις αγώνες σε έξι μέρες: “Είναι πολύ δύσκολο να έχεις τρία παιχνίδια. Περιμένω λίγο ακόμη, επειδή δεν είναι το πρώτο χαζό πράγμα που αντιμετωπίζω εδώ”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: