Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Σεξ, στημένα και φαγοπότια!!

Στο μεγαλύτερο σκάνδαλο που ταλανίζει το κροατικό ποδόσφαιρο αποκαλύφτηκε πως η Κάρλοβατς προβιβάστηκε πέρσι, κερνώντας τους διαιτητές ακριβό φαγητό και όμορφα κορίτσια.

Σεξ, στημένα και φαγοπότια
Τον Μάιο στη μικρή πόλη των 50.000 κατοίκων που βρίσκεται στην καρδιά της Κροατίας, το γλέντι δεν είχε σταματημό. Τότε άπαντες ήταν ευτυχισμένοι με την άνοδο της τοπικής και ομώνυμης Κάρλοβατς και κανείς δεν περίμενε πως λίγους μήνες αργότερα θα αισθάνονταν ντροπή για εκείνη την χαρά τους.


Η εισαγγελικές αρχές της Κροατίας που εδώ και περίπου ένα μήνα διερευνούν το μεγαλύτερο σκάνδαλο με στημένα παιχνίδια στην χώρα, ανακάλυψαν πως η Κάρλοβατς ανέβηκε με τη βοήθεια του... Κυκλώματος. Συγκεκριμένα ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Νέβεν Σπράιτσερ, ο οποίος έχει ήδη συλληφθεί, τα είχε βρει σε όλα με τους διαιτητές, οι οποίοι στο πλευρό του περνούσαν ζωή και κότα.

Ο Σπράιτσερ φρόντιζε ώστε εκείνοι να τρώνε στα καλύτερα εστιατόρια, έχοντας συντροφιά τα πιο όμορφα εκδιδόμενα μοντέλα και μετά να εισπράττουν και το κατιτίς τους, ώστε να βοηθήσουν στην άνοδο της Κάρλοβατς στην Α' Κατηγορία. Αυτό συνέβη και στην αρχή της σεζόν άρχισαν εκ νέου τα περίεργα πάρε δώσε, με σκοπό αυτή τη φορά την παραμονή και εν συνεχεία την έξοδο της νεοφώτιστης και στην Ευρώπη. Οι έρευνες πάντως βρίσκονται σε εξέλιξη και αναμένονται αποκαλύψεις και για άλλες ομάδες που σίγουρα είναι μπλεγμένες.
πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: