Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Ένα γκολ και… πολύ ξύλο!!

Ένα γκολ και… πολύ ξύλο
Μόνο τη νίκη και την επιστροφή –μεταφορικά και κυριολεκτικά- του Νέρι Καστίγιο μπορεί να κρατήσει ο Άρης από το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, στο οποίο οι «κίτρινοι» επικράτησαν 1-0. Μετριότατο θέαμα και πολλά σκληρά μαρκαρίσματα «σημάδεψαν» το παιχνίδι, χάιλαϊτ του οποίου ήταν η επιστροφή στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας των Θεσσαλονικέων των Καστίγιο, Παπαστεριανού και Πρίττα.

Οι δύο πρώτοι αγωνίστηκαν μάλιστα ως βασικοί –ο Μεξικανός μάλιστα σημείωσε στο 12’ και το πρώτο του φετινό γκολ- ενώ ο τελευταίος πέρασε ως αλλαγή. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν το ματς οι φιλοξενούμενοι, που αγνοούν τη νίκη από τις 10 Οκτωβρίου, λόγω αποβολής του Σκούφαλη.



Όσο καλή διάθεση και να είχε κάποιος δεν θα μπορούσε στα θετικά του πρώτου μέρους να συμπεριλάβει τίποτε άλλο πέρα από το τέρμα που σημείωσαν οι γηπεδούχοι στην αρχή του αγώνα. Στον ωραίο συνδυασμό του Φατί με τον Καστίγιο και στο ψύχραιμο τελείωμα του δεύτερου συμπυκνώνεται ό,τι άξιζε να χειροκροτήσουν οι θεατές στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Ακόμη και για τα επίπεδα της «φτωχής» Σούπερ Λίγκας, το θέαμα που πρόσφεραν οι ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων ήταν σαφώς κατώτερο από αυτό που θα περίμενε κανείς. Πολλά σκληρά φάουλ, παιχνίδι δίχως εμπνεύσεις και για ευκαιρίες, ούτε λόγος.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι οπισθοχώρησαν και άφησαν τους παίκτες του ΠΑΣ να παίξουν ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας, πράγμα όχι πρωτόγνωρο είναι αλήθεια στο «Βικελίδης» φέτος. Η είσοδος του Μπακαγιόκο έκανε τους φιλοξενούμενους πιο επιθετικούς, όμως ο όποιος «οίστρος» τους εξαντλήθηκε έξω από τη μεγάλη περιοχή των «κίτρινων» και ουδέποτε μεταφράστηκε σε ευκαιρίες.

Με τέτοια εμφάνιση, οι γηπεδούχοι δεν έχουν και πολλούς λόγους για να είναι χαρούμενοι. Στην αγωνιστική κατάσταση που παραμένει όμως, η ομάδα του Άρη ακόμη και οι τρεις βαθμοί μπορούν να αποτελέσουν έναν, καθώς τουλάχιστον πήραν νίκη που θα τους επιτρέψει να «ανασάνουν».

Κάτι τέτοιο δεν ισχύει για την ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη, που παραμένει δίχως «τρίποντο» από τον… Οκτώβριο και όσο κι αν το δύσκολο πρόγραμμα μπορεί να προσφέρει δικαιολογίες δεν θα αποτελέσει άλλοθι για κανέναν εφόσον οι Γιαννιώτες μπουν για τα καλά σε περιπέτειες…





ΑΡΗΣ: Βελλίδης, Νέτο, Παπαστεριανός (84’ Πρίττας), Μίσελ, Τσέζαρεκ (70’ Σολτάνι), Καστίγιο (81’ Γιαννιώτας), Φατί, Ντίκο, Καζναφέρης, Λαζαρίδης, Ούμπιντες.

Στον πάγκο: Διούδης, Τόχα, Κατίδης, Σανκαρέ.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κηπουρός, Πατσατζόγλου (77’ Κυριάκος), Βάντερσον, Κώτσιος, Τζημόπουλος, Ανδράλας (10’ Ντε Βινσέντι) , Γεωργίου, Βίλα, Μπεσέρα, Τζάνης (46’ Μπακαγιόκο), Σκούφαλης.

Στον πάγκο: Ταμπάσης, Λίλα, Μιχαήλ, Ντάσιος.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: