Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Συνελήφθη ο Ντάουνινγκ!!

Ο Στιούαρτ Ντάουνινγκ συνελήφθη χθες (07/01) το βράδυ ως ύποπτος με την κατηγορία της επίθεσης σε μία γυναίκα, που φέρεται να είναι πρώην του, έξω από κλαμπ κοντά στο Μίντλεσμπρο!

Συνελήφθη ο Ντάουνινγκ!
Η αστυνομία του Γιαρμ ανακοίνωσε ότι συνελήφθη ένας 27χρονος άνδρας ως ύποπτος με την κατηγορία της επίθεσης, όπως επίσης και μία 32χρονη γυναίκα με την ίδια κατηγορία. Όπως έγινε γνωστό ο 27χρονος άνδρας δεν είναι άλλος από τον Στιούαρτ Ντάουνινγκ, ο οποίος αποφάσισε να κάνει ένα ταξίδι στο Μίντλσμπρο, από το οποίο κατάγεται, και κατέληξε στο κρατητήριο με την έρευνα να είναι ακόμη σε εξέλιξη!
Η γυναίκα φέρεται να είναι μία πρώην του, με την οποία μάλιστα φέρεται να έχει και παιδί, ενώ σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες το ζευγάρι άρχισε να τσακώνεται μέσα σε μπαρ της περιοχής, πριν οδηγηθούν έξω και τους μαζέψει η αστυνομία. Αμφότεροι αντιμετωπίζουν την ίδια κατηγορία, ενώ η σύλληψη του μέσου της Λίβερπουλ έρχεται μετά τις κατηγορίες για ρατσιστική συμπεριφορά τόσο του Λουίς Σουάρες όσο και των οπαδών της ομάδας στο «Άνφιλντ»...
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: