Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

«Πακέτο στην επόμενη φάση»

«Πακέτο στην επόμενη φάση»
Ο Άρης ξεκινά στις 17 του μήνα τις υποχρεώσεις του στη δεύτερη φάση του Euro Cup και θα προσπαθήσει να προκριθεί στα προημιτελικά της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Έτσι, οι ιθύνοντες της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ εξέδωσαν το Σάββατο ανακοίνωση, στην οποία ενημερώνουν για τη διάθεση των εισιτηρίων όλων των αγώνων των «16» στο Αλεξάνδρειο και ζητούν από τον κόσμο να προμηθευτεί τα «μαγικά χαρτάκια», με το σλόγκαν «πακέτο στην επόμενη φάση».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η διάθεση του πακέτου εισιτηρίων στην προνομιακή τιμή των 24 ευρώ για τους τρεις εντός έδρας ευρωπαϊκούς αγώνες του ΑΡΗ στην φάση των ομίλων LAST-16 του Euro Cup συνεχίζεται.
Η ομάδα μας έχει αποδείξει ότι σε κάθε αγώνα μάχεται με πάθος για τη νίκη και χρειάζεται τη στήριξη όλων μας, ώστε μέσα στο κατάμεστο Παλέ να διεκδικήσει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του θεσμού.

Η παρουσία όλων μας στο γήπεδο στους τρεις εντός έδρας ευρωπαϊκούς αγώνες θα επιβραβεύσει τη μέχρι τώρα προσπάθεια των παικτών και των προπονητών, θα τους δώσει δύναμη για τη συνέχεια και θα στείλει ηχηρό μήνυμα σε Ελλάδα και Ευρώπη ότι ο ΑΡΗΣ είναι εδώ, ο μοναδικός εκπρόσωπος της πόλης στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Με γνώμονα τα παραπάνω, οι καλαθοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας προέβησαν στη δημιουργία ενός βίντεο που στέλνει στον λαό του ΑΡΗ το εξής ιδιαίτερο μήνυμα: ‘Βάζουμε την ψυχή μας, βάλτε τη φωνή σας και πάμε πακέτο στην επόμενη φάση’. Με αυτά τα λόγια, οι παίκτες του Βαγγέλη Αλεξανδρή έδειξαν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι, από την πλευρά τους, θα δώσουν και την ψυχή τους μέσα στο παρκέ, κάνοντας περήφανο, για μια ακόμη φορά, τον λαό του ΑΡΗ. Θα χρειαστεί, όμως και οι φίλαθλοι της ομάδας να βάλουν τη φωνή τους γεμίζοντας ασφυκτικά το Παλέ, αρχής γενομένης στον πρώτο αγώνα κόντρα στην Κίμκι στις 17/01. ‘Στην προσπάθεια που κάνουμε μη λείψει κανείς’, συμπληρώνει ο «τίγρης», διότι ομάδα και λαός σαν μια ‘γροθιά μπορούν να οδηγήσουν τον ΑΡΗ ψηλά, όπως του αξίζει.

Έχει φτάσει, λοιπόν, η ώρα των φιλάθλων του ΑΡΗ να φανούν πιστοί στο καθήκον τους και να δικαιώσουν, εκ νέου, τη φήμη και τις αναφορές που τους συνοδεύουν. Η εικόνα του γεμάτου Παλέ και η ατμόσφαιρα που μόνο ο λαός του ΑΡΗ ξέρει να δημιουργεί έχει κάνει άπειρες φορές τον γύρο του κόσμου και έχει κερδίσει πανάξια τον θαυμασμό όλων. Αυτή είναι, όμως, μια ‘μάχη’ που δεν τελειώνει ποτέ και πρέπει να συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Η φετινή ομάδα του ΑΡΗ αποδεικνύει, μέσα από τα πεπραγμένα της στα παρκέ, ότι έχει τη δίψα για να πετύχει σημαντικά πράγματα τη φετινή αγωνιστική χρονιά, αλλά στην προσπάθεια της χρειάζεται ΕΣΑΣ! Ομάδα και Λαός όταν είναι ΜΑΖΙ μπορούν να οδηγήσουν τον ΑΡΗ μας σε νέες επιτυχίες!


Αναλυτικά, οι τιμές των εισιτηρίων:


Πακέτο τριών αγώνων:

ΑΡΗΣ - Κίμκι (17/01)

ΑΡΗΣ - Βιλερμπάν (31/01)

ΑΡΗΣ - Ντόνετσκ (28/02)

Προνομιακή τιμή πακέτου εισιτηρίων 24 Ευρώ συνολικά σε όλες τις θύρες και για τους τρεις εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας.

Για τους φιλάθλους της ομάδας που ενδιαφέρονται να αγοράσουν μεμονωμένα εισιτήρια για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας στη φάση των ‘16’ στο Euro Cup ισχύει η παρακάτω τιμή:

12 Ευρώ γενική είσοδος για τον αγώνα με την Κίμκι στις 17/01

12 Ευρώ γενική είσοδος για τον αγώνα με τη Βιλερμπάν στις 31/01

12 Ευρώ γενική είσοδος για τον αγώνα με την Ντόνετσκ (28/02)

Τα εισιτήρια θα διατίθενται καθημερινά από τα γραφεία της ΚΑΕ ΑΡΗΣ (Παλέ ντε Σπορ, ώρες 09:00-17:00, τηλ. 2310265600), τα γραφεία της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ (Κλ. Βικελίδης, ώρες 10:00-21:00, τηλ 2310323160) και το κατάστημα ΑΡΗΣ CYTA CONNECTION (Παλέ ντε Σπορ).

*Σημειώνεται ότι οι φίλοι του ΑΡΗ που θα βρεθούν την Κυριακή στο ‘Κλεάνθης Βικελίδης’ για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ποδοσφαιρικής μας ομάδας κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα, θα μπορούν να προμηθευτούν το πακέτο εισιτηρίων για τους ευρωπαϊκούς αγώνες, μέσω της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ, από τις 12:00 μέχρι τις 15:30».

Δεν υπάρχουν σχόλια: