Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Δουλειές με... φούντες ο Φέρντιναντ;

Η αστυνομία βρήκε 29 σακούλες με ινδική κάνναβη κρυμμένες στο εστιατόριο που διατηρεί ο Ρίο Φέρντιναντ και βρίσκεται σε αναζήτηση ενός σεφ που δούλευε εκεί, για τον οποίο έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης!

Δουλειές με... φούντες ο Φέρντιναντ;
Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει στην κατοχή του ιταλικό εστιατόριο ονόματι Rosso και το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής (06/01) οι θαμώνες που απολάμβαναν το φαγητό τους έμειναν έκπληκτοι από το θέαμα που παρακολούθησαν. Αστυνομικοί με ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους μπήκαν στο εστιατόριο και άρχισαν να ψάχνουν μέχρι που ανακάλυψα ούτε ένα ούτε δύο αλλά 29 σακούλες με ινδική κάνναβη σε ένα ντουλάπι.
Οι αρχές βρίσκονται σε αναζήτηση ενός σεφ που δούλευε στο εστιατόριο, ενώ η εξέλιξη για το αν λάμβανε χώρα αγοραπωλησία ναρκωτικών στο εστιατόριο βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, με τον Φέρντιναντ να μπαίνει σε μπελάδες, όμως φαίνεται ότι δεν γνώριζε τίποτα για το θέμα, ενώ αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Άγγλος αμυντικός μπλέκεται σε σκάνδαλο ναρκωτικών μετά το 2003, όταν δεν εμφανίστηκε σε έλεγχο αντιντόπινγκ και τιμωρήθηκε...
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: